true
آییننامه داخلی شورای راهبردی تحقیقات شیلات امضا شد، این آیین نامه به امضای معاونان وزیر در سازمان شیلات و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی رسید. سیدحسین حسینی افزود: در کمیته تلفیق سازمان شیلات ایران ۷۹ پروژه با برآورد اعتبار ۵۰ میلیارد تومان مصوب شد.
به گزارش فارس آگاه به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از سازمان شیلات ایران، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در جلسه اعلام گزارش عملکرد شورای راهبردی تحقیقات شیلات، تشکیل شورای راهبردی تحقیقات شیلات را اقدام مؤثری برای تحقق برنامهها و اهداف سازمان برشمرد و گفت: بعد از برگزاری ۱۰ جلسه و تشکیل پنج کارگروه تخصصی بیش از ۳۵۰ پروژه تحقیقاتی احصا شد که ۲۵۷ پروژه اولویتدار بر اساس برنامه تحولی سازمان شیلات مشخص شد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت حوزه ترویج و آموزش کشاورزی ۱۵۵ پروژه تحقیقاتی در این حوزه با اعتباری معادل ۴ میلیارد تومان برآورد شد.
رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه از ظرفیتهای دانشجویی و گروههای مردمی برای برنامههای شورا میتوان استفاده کرد، گفت: در زمینه تأمین اعتبار برای اجرای پروژههای تحقیقاتی شورای راهبردی با حضور وزیر جهاد کشاورزی باید طرح موضوع شود تا این برنامه برای آیندگان نیز ادامهدار باشد.
حسینی با اعلام اینکه در کمیته سرمایهگذاری سازمان شیلات، ظرفیتهای بخش خصوصی میتواند برای اجرای پروژههای تحقیقاتی مؤثر واقع شود، گفت: در این کمیته از ظرفیتهای بخش خصوصی بهرهبرداری شده است که میتوان با ظرفیتشناسی و تطبیق آن مطابق برنامه تحولی شیلات پیش رفت.
وی افزود: بخش شیلات یک درصد از ۱۲۵ میلیون تن تولید بخش کشاورزی را شامل میشود که به لحاظ ارزش اقتصادی معادل ۱۰ درصد کل ارزش محصولات کشاورزی محسوب میشود.
رئیس سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: استفاده از گروههای مردمی ترویج یکی از راهکارهایی است که میتوان برای ارزانسازی تحقیقات این شورا مورد استفاده قرار گیرد.
شناسایی ظرفیتهای شیلات کشور در دستور کار شورای تحقیقات قرار گیرد
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز در این جلسه با اعلام اینکه تاکنون از امکانات مجموعه وزارت جهاد کشاورزی بهینه استفاده نشده است، گفت: لازم است تجدید نظری در این حوزه صورت گیرد و با مدیریت درست از ظرفیتها به نحوه احسنت استفاده شود.
سید مجتبی خیامنکویی افزود: اوج خروجی شورای راهبردی زمانی است که هیچ فعالیتی بدون مهر شورا، اجرایی نشود که برای این مهم باید تلاش کنیم.
وی افزود: در حال حاضر سهم شیلات از کل تولید ۱۲۵ میلیون تنی محصولات کشاورزی یک درصد است اما پیشبینی میشود تا افق ۱۴۳۰ به ۷.۵ درصد برسد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با تاکید بر اینکه شناسایی تمامی ظرفیتهای شیلات کشور در دستور کار شورا قرار گیرد، افزود: لازم است از اساتید دانشگاهی و سایر ظرفیتهای موجود در این بخش در جلسات آتی دعوت شود.
به گفته وی، همچنین لازم است از توانمندیهای سایر کشورها در حوزه شیلات بهرهبرداری شود و علاوه بر آن از ظرفیتهای پژوهشکدههای تحقیقات شیلات نیز برای اجرای پروژههای مصوب استفاده شود.
خیامنکویی پیشنهاد داد؛ آیکونی به نام شورای راهبردی شیلات بر روی سایت سازمان شیلات برای استفاده دانشجویان و سایر علاقمندان قرار گیرد تا بتوان از ظرفیت آنها برای اهداف شورا بهره جست.
رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از جلسات برگزار شده این شورا گفت: آئیننامه داخلی شورای راهبردی تحقیقات شیلات مورد توافق قرار گرفت و امروز با امضای معاونین وزیر به رسمیت رسید.
محمود بهمنی افزود: بخش اعظم پروژههای مصوب با ۷۶.۷ درصد مربوط به حوزه آبزیپروری شیلات است.
true
true
https://farsagah.ir/?p=12259
true
true