اجرای فرش سیاه ۳۵ میلیارد تومانی در معابر منطقه ۹ با استفاده از اعتبارات محرومیتزدایی، به گزارش جلال الدین عرفانی خبرنگار فارس اگاه، از ابتدای سال جاری تا کنون، از محل بودجه محرومیتزدایی، بیش از ۳۵ میلیارد تومان صرف آسفالت و زیرسازی منطقه ۹ شهرداری شیراز شده است.
شهردار منطقه ۹ شیراز با اعلام این مطلب به خبرنگار ما گفت: یکی از پروژههای ما در زمینه آسفالت و لولهگذاری در شهرک رضوان، تقاطع کارشناسان و دیگر تقاطع کارشناسان شمالی بود که بعد از سالها، بلوار آن احداث و آسفالت آن نیز به میزان ۸۰۰ تن انجام شد. در آن فضا یک پارک و سوله ورزشی هم احداث میشود. احداث این بلوار از ردیف محرومیتزدایی بوده و در بودجه سال قبل پیشبینی نشده بود و از یک ردیف VIP تحت عنوان بودجه محرومیتزدایی استفاده کردیم.
عبدالصالح رستمزاده افزود: یکی دیگر از پروژههای ما، تعریض خیابان شهید رضایی است که زیرسازی آن انجام شده و به زودی آسفالت میشود. همچنین با انتخاب پیمانکار برای کارشناسان جنوبی، دو تملک مسیر آن هم رو به اتمام است و امیدواریم کارشناسان جنوبی نیز به زودی آسفالت شود که همه اینها از بودجه محرومیتزدایی انجام شد.
وی اضافه کرد: در کنار اینها اقداماتی که در محلاتی مثل مهدیآباد، سامان، حجتآباد و سایر محلات که هدفگذاری شدهاند، و فقط تا امروز در سطح منطقه ۹ از محل ردیف محرومیتزدایی، بیش از ۳۵ میلیارد تومان زیرسازی و آسفالت انجام دادهایم و پیشنهاد دادیم این رقم را به ۶۲ میلیارد برسانند. با این روند تا انتهای سال، عدد آسفالت منطقه ۹ حتی شاید از معاونت عمرانی هم بیشتر شود.
رستمزاده در خصوص مشکل کوچه و خیابانهای خاکی شهرک زیتون هم گفت: هدفگذاری ما در آسفالت، بیشتر با معابر خاکی است، مثل محله سامان و زیتون که بخشی مربوط به مشکل ما با اجرای فاضلاب است و اگر شبکه فاضلاب را اجرا کنند، ما برای آسفالت مشکلی نخواهیم داشت.
وی اضافه کرد: در همین راستا، از هفته گذشته با توافقی که با آبفا داشتیم، عملیات اجرای فاضلاب کلید خورد و قول دادند دو ماه این را به سرانجام برسانند. ما پس از اجرای فاضلاب، کوچه به کوچه عملیات آسفالت شهرک زیتون را آغاز میکنیم. شهروندان منطقه نیز هر جایی که میبینند خاکی است را به ما معرفی کنند.
شهردار منطقه ۹ شیراز از نبود شبکه فاضلاب به عنوان یکی از دلایل عدم اجرای بخشی از روکش آسفالت معابر مهدیآباد یاد کرد و اظهار داشت: امیدواریم سایر دستگاهها هم همین مسیرها را در سیستم خود برای رفع مشکل این محلات تعریف کنند تا عمران این مناطق هم با سرعت بیشتری انجام شود. آقای شهردار هم تایید دارند که در حوزه محرومیتزدایی هر کمکی که از دستشان بر بیاید دریغ نمیکنند.
وی در خصوص مشکلات رفت و آمد در خیابان رشد جنوبی به دلیل عرض کم این معبر و احتمال یکطرفه شدن آن نیز گفت: خیابان رشد بررسیهای لازم انجام شده اما کل تعریض بر اساس طرح تفصیلی است و البته این معبر جایی برای تعریض ندارد. اما برای اجرای طرح ترافیکی میشود این مورد را بررسی و در شورای حمل و نقل و ترافیک مطرح کرد.
رستمزاده اظهار داشت: با توجه به بافت جوان جمعیتی منطقه، یکی از نیازهای ما در حوزه ایجاد زیرساختهایی برای اوقات فراغت جوانان بود که در این زمینه برای ساخت ۴ سالن ورزشی برنامهریزی شد که شامل سالنهای توپی و غیرتوپی میشود و ساخت دو سالن آغاز شده است. عملیات احداث دو سالن دیگر هم ظرف یکماه آینده شروع میشود.
وی با اشاره به رفع مشکلات تملکی بر سر راه بلوار طلاییه شرقی و غربی و اتصال آن به بلوار مهندسین با کمک دستگاه قضائی استان گفت: با توجه به نامگذاری امسال از جانب شورا و شهرداری به نام سال نهضت خدمات شهری و هدفگذاری در زمینه توسعه این بخش، با انتخاب پیمانکار ۱۳۷ سرعت خوبی در پاسخگویی به شهروندان داشتیم. مردم برای پاسخگویی به مشکلاتشان به سامانه ۱۳۷ شهرداری اعتماد داشته باشند و همکاران ملزم به پاسخگویی هستند و پس از اطلاع به سرعت به کار آنها رسیدگی میشود. این سامانه به وسیله سیستمهای نظارتی کنترل میشود و عملکرد همه مناطق رتبهبندی میشود و مدیران باید پاسخگو باشند.
رستمزاده گفت: امسال بودجه محرومیتزدایی منطقه ۷۸ میلیارد تومان و بودجه عمرانی منطقه ۵۰۰ میلیارد تومان است. تقاضا دادیم که در متمم به ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد و هدفگذاری کردیم که سال ۱۴۰۴تقاضای ما بودجه یک هزار میلیارد تومانی باشد. این در حالی است که هماکنون نیز ۷۵۰ میلیارد تومان پروژه در منطقه فعال است و اگر توافق متمم را بتوانیم از شورا بگیریم، امید داریم عدد بودجه پیمانکاران را به یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان افزایش دهیم که در میان مناطق شهرداری قابل توجه است