true
افتتاح نمایشگاه باغ دانش و مهارت در دانشگاه الزهرا(س) شیراز، به گزارش فاطمه ملوزه خبرنگار فارس اگاه، نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه ملی مهارت واحد دختران الزهرا (س) شیراز با نام باغ دانش و مهارت به مناسبت هفته پژوهش با حضور تعدادی از دانشجویان و اساتید دانشگاه در روز ۲۰ آذر ماه در این دانشگاه برگزار شد. اختتامیه این نمایشگاه در روز ۲۱ آذر ماه برگزار شد و به تعدادی از آثار برگزیده جوایزی اهدا شد.
در نمایشگاه برپا شده در دانشگاه ملی مهارت دختران الزهرا (س) شیراز، آثاری از دستساختههای دانشجویان و پروژههای تحقیقاتی اساتید این دانشگاه به چشم میخورد. در همین راستا با مدیر دانشگاه خانم آرتیمیس هوشیار و تعدادی از مسئولان دانشگاه گفتگویی داشتیم.مدیر دانشگاه ملی مهارت دختران شیراز هدف از برپایی نمایشگاه باغ دانش و مهارت را معرفی توانمندیها، ایدههای خلاقانه در محیطی علمی عنوان کرد.
**بازار کار و صنعت امروزه نیازمند توجه روزافزون به رشتههای مهارتی است
آرتیمیس هوشیار بر معضل کماهمیت شمردن رشتههای مهارتی در جامعه تاکید کرد و گفت: این نمایشگاه اعتماد دانشجویان را نسبت به خودشان افزایش خواهد داد و کمی جو منفی موجود در جامعه در برخورد با رشتههای مهارتی را در ذهن آنها تعدیل میکند. چرا که آنها به اهمیت کارهای خود پی خواهند برد و میتوانند هر کدام در آینده برای خود صاحب درآمدی چند برابر بیشتر از درآمد پزشکان و موسسات کنکور شوند.
هوشیار در ادامه بیان کرد: دانشجویان فعال در حوزههای هنری و فنی مهندسی نیازمند توجه بیشتر و روزافزون مردم به این حوزهها هستند. همچنین بازار کار و صنعت نیازمند فراگیر شدن این رشتهها در دانشگاههای کشور است و امروزه بیش از پیش ما نیازمند توجه به این رشته ها هستیم.
**توسعه و رشد رشتههای مهارتی سبب افزایش اشتغال فارغالتحصیلان است
وی در ادامه با اشاره به رشتههای مختلفی که در نمایشگاه شرکت داشتهاند پرداخت و افزود: در بخش طراحی لباس و طراحی دوخت آثاری از جمله دوخت سنتی اصیل ایرانی، پته دوزی و سرمه دوزی، در بخش گرافیک نیز طراحی کاشی، طراحی پارچه، پوستر و کاغذ دیواری به نمایش گذاشته شده است. همچنین در بخش مهندسی صنایع شیمیایی و شبکههای کامپیوتری نیز به طور جداگانه، اختراعات، طرحهای پژوهشی اجرا شده و کتب تالیفی و بخش حسابداری نیز طراحی نرمافزارهای حسابداری بهویژه یکی از حسابداریهای طراحی شده با عنوان “سورن” در معرض دید علاقهمندان گذاشته شده است. همچنین شرکت باران نیز تولیدات خود در زمینه رنگ هنری، آثار عکاسی، انیمیشن و … را با مدیریت دکتر عزیزی ارائه کرده است.
هوشیار در ادامه درباره مهمترین ویژگی دانشگاه ملی مهارت دختران افزود: مهمترین ویژگی این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاهها که خوشبختانه نیز مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته کسب مهارت زیر نظر اساتید برتر و در نتیجه ورود سریعتر به بازار کار است. چرا که امروز بازار کار و صنعت نیازمند مهارت و داشتن تخصص عملی است. برای همین منظور ما برنامههای مختلفی در این واحد دانشگاهی برای ارتقا سطح مهارتی دانشجویان برگزار میکنیم.
وی درباره توسعه رشتههای مهارتی بیان کرد: بدون شک توسعه رشتههای مهارتی در رشد و بالندگی و تامین اشتغال دانشجویان فارغالتحصیل موثر است و این دانشگاه نیز به سهم خود آماده برگزاری آموزشها و دورههای مختلف کوتاهمدت است.
رئیس اداره پژوهش دانشگاه ملی مهارت دختران شیراز نیز عنوان کرد: غرفههای این نمایشگاه در حوزههای گرافیک، معماری، طراحی لباس، نقاشی، طراحی دوخت، حسابداری، صنایع شیمیایی، عکاسی، گردشگری، هتلداری، انیمیشن، کامپیوتر و معماری داخلی است.
سید نظام حبیب پور به برنامههای جانبی نمایشگاه باغ دانش و مهارت اشاره کرد و افزود: این برنامهها شامل وبینارهای در زمینه هوش مصنوعی، مهارت زندگی، شناخت نرمافزارهای معماری و حسابداری، آینده شغلی معماران و گرایشهای شغلی این رشته، تفکر انتقادی و خلاق است. همچنین برگزاری کارگاه آموزشی سازمانهای ساختارمند، داستاننویسی و تغذیه ورزشی از دیگر برنامههای نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت واحد دختران الزهرا (س) شیراز است که توسط استادان این دانشگاه و با حضور دانشجویان آموزش داده میشود.
**آماده میزبانی از فعالان عرصه صنعت در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه هستیم
رضا زنگنه از استادان این دانشگاه اظهار داشت: با توجه به دعوت صورت گرفته، آماده میزبانی از فعالان عرصه صنعت در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه به منظور فراهم کردن شرایط برای اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان هستیم.
گفتنی است که این دانشگاه از سال ۹۰ فعالیت خود را با نام دانشگاه فنی و حرفه ای آغاز کرده است و از یک سال پیش با تغییر نام به «دانشگاه ملی مهارت دختران شیراز» شناخته می شود. در دانشگاه ملی مهارت دختران شیراز در حال حاضر ۳۶۰۰ دانشجو در ۲۴ رشته تحصیلی هنری و فنی مهندسی در مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند. همچنین از ابتدای تأسیس این دانشگاه که پیش از این به عنوان دانشکده فنی و حرفهای مشغول به فعالیت بود، بیش از ۱۵۰۰۰ دانشجو فارغ التحصیل شدهاند و پس از دانش آموختگی و کسب مهارت جذب بازار کار گشتهاند و یا نسبت به راه اندازی بنگاههای کوچک کار اقدام نمودهاند و چندین نفر را نیز مشغول به کار کردهاند.
در اختتامیه این نمایشگاه از دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و فعالان حوزه فرهنگی دانشجویی در حوزه های مختلف دانشجویی، فرهنگی، علمی پژوهشی، مسابقات عکاسی، غرفه برتر و متولیان برگزاری نمایشگاه تجلیل شد. از گروه هنری ترمه باران به عنوان حامی این نمایشگاه که نقش زیادی در نمایشگاه داشتند نیز تقدیر بعمل آمد.
true
true
https://farsagah.ir/?p=55589
true
true