true
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت قابل توجهی که در کشت و تولید گیاهان دارویی داریم، میتوانیم سهم ۲۰ درصدی را از بازار ۵ هزار میلیارد دلاری داشته باشیم.
به گزارش فارس آگاه ، محمدرضا شمس اردکانی در گفتوگو با ایسنا، بحث اقلیم در ایران ظرفیتهایی را برای ما ایجاد کرده است، چرا که بیش از ۸۰ درصد از اقلیمهای دنیا در ایران وجود دارد. این امر به ما کمک کرده است که بیش از ۲ هزار گونه گیاهی در ایران رویش داشته باشد، به گونهای که برخی از آنها صرفا در ایران رویش دارند.
وی اظهار کرد: اقلیم به ما کمک کرده تا بتوانیم با همکاری خوبی که وزارت جهاد کشاورزی با ما داشته است، ساماندهی بیشتری صورت دهیم و لذا بهرهوری بیشتری را در پی خواهیم داشت.
شمس اردکانی در خصوص کشت گلخانهای گیاهان دارویی، خاطر نشان کرد: از آنجایی که ایران دارای اقلیمهای خوبی است، کشت گلخانهای گیاهان دارویی زیاد نیست و بیشتر به صورت کشت دیم و آبی و یا به صورت خودرو در جاهای مختلف مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد و گفت: بازار پیش روی طب سنتی، بازاری ۵ هزار میلیارد دلاری است و با توجه به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت قابل توجهی که در کشت و تولید گیاهان دارویی داریم، میتوانیم سهم ۲۰ درصدی را در این بازار داشته باشیم که خود عدد قابل توجهی است. یکی از مهمترین رویکردهای ما در این حوزه، بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی و استفاده از هوش مصنوعی است.
true
true
https://farsagah.ir/?p=43345
true
true