×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳  
true
true
رئیس دیوان عالی کشور: جابجایی مدیران شعب فلسفه و حکمتی دارد

رئیس دیوان عالی کشور: جابجایی مدیران شعب فلسفه و حکمتی دارد ، رئیس دیوان عالی کشور گفت: جابجایی مدیران شعب که یکی از مسائل مورد دغدغه قضات است فلسفه و حکمتی دارد و با هدف صیانت از دفاتر و ارتقای برنامه‌های عملیاتی دیوان پیگیری شده و در حال انجام است.

به گزارش فارس آگاه، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با موضوع بررسی پذیرش وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در این جلسه ضمن تبریک میلاد حضرت علی اکبر (ع) اظهار داشت: برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ دیوان عالی کشور در جلسات تخصصی بررسی و تدوین شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد.

وی ادامه داد: جابجایی مدیران شعب که یکی از مسائل مورد دغدغه قضات است فلسفه و حکمتی دارد و با هدف صیانت از دفاتر و ارتقای برنامه‌های عملیاتی دیوان پیگیری شده و در حال انجام است.

منتظری تاکید کرد: نظارت بر عملکرد دفاتر شعب باید مورد اهتمام رؤسا قرار گیرد و روسا ضعف‌ها، اشکالات، نقاط ضعف و قوت دفاتر را منعکس کنند. رصد دقیق در این حوزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید مسائل به درستی احصا و اعلام شود و از آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.

وی با اشاره به افزایش حجم کاری و کمبود کادر اداری در قوه قضاییه افزود: ایجاد سازوکاری به منظور برطرف کردن کمبود کادر اداری و افزایش تعداد مدیران دفاتر در دستور کار قرار دارد و با جدیت پیگیر این موضوع هستیم.

منتظری در بخش دیگری از سخنانش بر با تاکید بر اینکه رسیدگی به پرونده‌ها نباید جنبه آماری داشته باشد؛ گفت: بحث آمارگرایی در دیوان عالی کشور سم مهلک است، هدف، دغدغه و اولویت اصلی ما صدور آرای قوی و متقن با استدلالات محکم حقوقی است و نباید کثرت کار و حجم پرونده‌ها موجب کاهش کیفیت آرای صادره شود. این موضوعی است که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید فرموده‌اند و ما در مقابل آن مسئولیم. دیوان عالی کشور عالی‌ترین مرجع قضایی کشور است و باید از لحاظ ارتقای کیفیت در بالاترین سطح ممکن باشد.

رئیس دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد: به منظور کاهش ورودی پرونده به دیوان عالی کشور متن اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری تدوین شده است و با تصویب آن، آمار ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور کاهش خواهد یافت و از اطاله دادرسی نیز جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: مجموعه دیوان عالی کشور به منظور پیشبرد برنامه‌ها باید بودجه مستقل داشته باشد و به منظور اختصاص ردیف بودجه مستقل در سال آینده اقدامات خوبی انجام گرفته است، با هماهنگی‌های انجام شده کمبودها و نواقص موجود برطرف خواهد شد و ریاست قوه قضاییه نیز به این مهم عنایت دارند.

در این جلسه پیرامون پذیرش یا عدم پذیرش وکیل در مرحله فرجام خواهی در مورد پرونده‌های حقوقی و کیفری بحث و بررسی انجام شد و نتیجه گیری در این رابطه به جلسه بعد موکول شد.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد