×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۳  
true
true
«یادمان یاس کبود خفر» بزرگترین یادمان گردشگری مذهبی کشور

«یادمان یاس کبود خفر» بزرگترین یادمان گردشگری مذهبی کشور، مسئول هیئت مردمی یادمان یاس کبود شهرستان خفر گفت: بزرگ‌ترین و نخستین یادمان گردشگری مذهبی کشور به عنوان یادمان یاس کبود در خفر میزبان علاقه‌مندان به حضرت فاطمه زهرا(س) است.

 

به گزارش فارس آگاه، محمدحسین حیدری درباره یادمان یاس کبود شهرستان خفر گفت: این یادمان به عنوان بزرگترین یادمان فاطمی کشور در روستای فتح آباد خفر از اول آبان ماه ۱۴۰۳ به مدت ۳۵ روز با حضور مردم، بسیجیان، گروه‌های جهادی و خادمین حضرت زهرا (س) به صورت افتخاری از سراسر استان فارس شروع به فضاسازی کرد و با زیربنای بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع آماده بازدید همه علاقه‌مندان و زائران حضرت زهرا سلام الله علیها است.

وی با بیان اینکه این یادمان با موضوع نفوذ یهود در ادیان مختلف اسلامی برپا شده است، ادامه داد: در دوران پیامبران گرامی اسلام از حضرت یحیی علیه السلام گرفته تا حضرت یوسف، حضرت نوح، حضرت موسی و حضرت عیسی و همچنین وقایع و مسائل مربوط به حضرت زهرا سلام الله علیها، دفاع مقدس و عملیات کربلای ۴ در این یادمان به نمایش گذاشته شده است.

حیدری با اشاره به فرمایش حضرت امام (ره) گفت: امام خمینی فرمودند «راه قدس از کربلا می‌گذرد» لذا موضوع فلسطین که امروز در اولویت جهان اسلام قرار دارد و همچنین ظهور حضرت ولیعصر (عج) در این یادمان به نمایش گذاشته شده است.

مسوول هیئت مردمی یاس کبود با تاکید بر اینکه این یادمان در بیستمین دوره برگزاری است، افزود: این یادمان به عنوان اولین یادمان گردشگری مذهبی کشور به ثبت رسیده است و به عنوان بزرگترین یادمان فاطمی کشور با توجه به تاثیرگذاری بسیار زیادی که بر روی قلوب اقشار مختلف مردم، مومنین و متدینین دارد به عنوان یک یادمان تاثیرگذار تجسمی مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

حیدری گفت: یادمان یاس کبود از ابتدای شروع به فعالیت در زمینی به مساحت ۲۰۰ متر مربع در اتاقی مربوط به بیت الزهرا کار خود را آغاز کرد و با شور و اشتیاق و محبتی که حضرت زهرا در دل مردم این روستا قرارداد هر ساله به مساحت این زمین اضافه شد تا این یادمان گسترده شود و امروز در فضایی بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع فضاسازی شود.

وی ادامه داد: با گذشت زمان مردم روستای فتح‌آباد با توجه به محبتی که به حضرت زهرا سلام الله علیها داشتند خانه‌هایی که در محله‌های قدیمی روستا خالی از سکنه شده بود را وقف یادمان یاس کبود کردند به گونه‌ای که امروز همه زمین‌هایی که برای فضاسازی مورد استفاده قرار گرفته‌اند وقف حضرت زهرا شده‌اند.

«یادمان یاس کبود خفر» بزرگترین یادمان گردشگری مذهبی کشور

تمام هزینه‌های یادمان یاس کبود مردمی است

مسوول هیئت مردمی یاس کبود با تاکید بر اینکه همه کمک‌هایی که انجام می‌شود قطره‌ای از دریای بیکران مردم است، گفت: آنچه که در اربعین از مردم عراق می‌بینیم که پذیرای زائران آقا اباعبدالله (ع) هستند در اینجا هم به همین شکل است؛ چنانچه از روز شروع فضاسازی که توسط مردم و جوانان در حال انجام است تا پایان یادمان که همزمان با شهادت حضرت زهرا خواهد بود، هر روز خادمین حضرت مهمان سفره خانه‌های مردم روستا هستند.

وی ادامه داد: همه امور پذیرایی و خدمات در این یادمان توسط خود مردم انجام می‌شود و همه هزینه‌هایی که در این یادمان صرف می‌شود صرف می‌شود نذورات مردمی است که از سراسر کشور به این مکان مقدس می‌آیند و حاجت می‌گیزند.

حیدری همچنین از اعزام کاروان‌های دانش‌آموزی و دانشجویی به این یادمان خبر داد و گفت: امسال در قالب “راهیان نور زهرایی” کاروان‌های زیادی از جمله دانش آموزی و دانشجویی به این مکان داشته‌ایم، همچنین هیئت‌های مذهبی، مردمی، روستایی و شهری استقبال زیادی از این یادمان کرده‌اند به‌گونه‌ای که طبق آخرین آمار بیش از ۲۰ هزار نفر از این یادمان بازدید کرده‌اند و انتظار می‌رود تا اختتامیه و روز آخر این یادمان بیش از ۳۰ هزار نفر بازدید کننده داشته باشیم.

«یادمان یاس کبود خفر» بزرگترین یادمان گردشگری مذهبی کشور

راویان یادمان یاس کبود فرزندان روستا هستند

مسوول هیئت مردمی یادمان یاس کبود یکی از نکات برجسته و بسیار تاثیرگذار و مورد علاقه همه مردم و بازدید کنندگانی که در این یادمان حضور پیدا می‌کنند را روایت راویانی عنوان کرد که به روایتگری می‌پردازند.

وی ادامه داد: این راویان از فرزندان همین روستا هستند، دانش آموزان کم سن و سال مدارس ابتدایی که با زبان کودکانه و با گویش‌های محلی بسیار بر مخاطب تاثیرگذار هستند و همه مردم از این طریق می‌توانند اصل مطالب که محتوای اصلی یادمان به صورت تجسمی است را القا کنند و این موجب تاثیرگذاری بسیار زیادی بر مردم شده است.

حیدری افزود: این یادمان و روایت‌گری‌های آن منجر به تاثیر بسیار زیاد اجتماعی در روستا شده و معضلات روستا را نسبت به شهرها و روستاهای اطراف بسیار کاهش داده است.

به نقل از مهر، مسوول هیئت مردمی یادمان یاس کبود تصریح کرد: از روز برپایی این یادمان تا به امروز سه دوره آموزشی روایتگری را برگزار کرده‌ایم و امروز حدود ۷۰ الی ۸۰ نفر از این دختران دوره روایتگری را در همین روستا گذرانده‌اند، کسانی که راویان سال‌های اول یاس کبود بودند امروز در دانشگاه‌ها خود مدرس و معلم و ترویج کننده سبک زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها هستند.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true