×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴  
true
true
استخدام ۲۴ هزار نیروی خرید خدمات آموزش‌وپرورش در حال پیگیری است

به گزارش فارس آگاه  به نقل از ایرنا،  نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه، سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی گفت: خانه ملت پیگیر استخدام دائمی ۲۴ هزار نفر نیروی خرید خدمات آموزش و پرورش است که امیدواریم محقق شود.

محمدمهدی شهریاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شمار نیروهای خرید خدمات در آموزش و پرورش ۲۶ هزار نفر بود که ۲ هزار نفر از این افراد ساماندهی شده و مابقی هنوز به صورت خرید خدمات مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش در ابتدای کار دولت برای استخدام رسمی و دائمی معلمان و نیروهای خرید خدماتی قول مساعد داد اما به علت تامین نشدن اعتبارات لازم، این امر محقق نشد.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه، سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت و مجلس پیگیر هستند تا با تامین اعتبارات لازم، استخدام دائمی این نیروها محقق شود.

تغییر ترکیب نمره علمی و مصاحبه در استخدام معلمان

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برخی گلایه‌ها از نحوه به کارگیری نیروها در آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: پیش از این وزن و سهم نمره علمی و مصاحبه‌ها در قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۳۰ به ۷۰ بود که این امر به نوعی اجحاف در حق داوطلبان بود زیرا کسب نمره علمی سهم ناچیزی در این استخدامی ها داشت.

شهریاری افزود: این ترکیب به نوعی سهل انگاری در گزینش نیروی انسانی بود که امسال این سهم و ترکیب برعکس شده است و بر این اساس ۷۰ درصد از قبولی و گزینش نیروها منوط به کسب نمره علمی و ۳۰ درصد مربوط به انجام مصاحبه‌ها است.

ورود ۱۶ هزار نفر از ردشدگان به چرخه تدریس

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۲۵ هزار نفر در مصاحبه‌های استخدامی آموزش وپرورش رد شدند که با ورود و پیگیری‌هایی که داشتیم ۱۶ هزار نفر به چرخه استخدام وارد شدند.

شهریاری در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه آموزش های سنتی در مدارس کشور و استان باید به تدریج کنار گذاشته شود گفت: امکانات و تجهیزات باید به روز و عقب ماندگی‌ها در این باره جبران شود.

وی با اشاره به اینکه عقب‌ماندگی آموزش و پرورش خراسان شمالی در به‌روز رسانی تجهیزات مدارس زیاد است گفت: باید اعتبار مورد نیاز به‌روزرسانی تجهیزات آموزشگاه‌های استان تامین و مدارس به استفاده از فناوری جدید سوق یابند.

نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه، سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت و مجلس باید برای جبران این عقب ماندگی‌ها به آموزش و پرورش کمک کنند.

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و در آن بیش از ۱۹۵ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲ هزار باب مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true