×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۳ دی - ۱۴۰۳  
true
true
اهمیت خانواده، جامعه و فرزندآوری در ایران

اهمیت خانواده، جامعه و فرزندآوری در ایران، به گزارش سيد محی الدین حسینی ارسنجانی خبرنگار فارس اگاه، پرداختن به مباحث مرتبط با خانواده، جامعه و فرزندآوری در ایران و جوامع اسلامی، از جنبه‌های مختلفی حائز اهمیت است. این موضوع، علاوه بر ابعاد اجتماعی، از نظر فرهنگی، اقتصادی و حتی مؤلفه‌های سیاسی و امنیتی نیز قابل بررسی است. خانواده‌های موفق، جامعه‌ای موفق را رقم زده و بدون وجود فرزندانی رشید و بالغ در خانواده و جامعه، نمی‌توان به آن جامعه امیدی داشت. بنابراین، هم در ایران قدیم و هم در اسلام، توجه عمیقی به ابعاد گوناگون خانواده، جامعه و تربیت فرزند، به ویژه فرزندآوری برای بقا و دوام جامعه و خانواده شده است.

امروزه هم وجود جامعه‌ای رشد یافته با انسان‌های بصیر و عالم، وارسته و خود ساخته در کنار خانواده‌هایی آموزش یافته از دین و دانش روز برای تقویت قوای مختلف کشور لازم و واجب است. اما آیا با وضعیت فعلی کشور، که به دلیل مشکلات اقتصادی مردم کمتر به فرزندآوری روی می‌آورند، جامعه می‌تواند به اهداف والای خود برسد؟ قدر مسلم مسلماً خیر. پس باید چه کرد؟ آیا باید به روند نادرست کوچک‌سازی جامعه و خانواده پایان داد و از زاد و ولدها در کشور کاست؟ بدتر از آن، فاجعه ترغیب نخبگان به خروج از کشور را تکرار کنیم؟ هرگزکه نباید چنین کنیم.

برای داشتن جامعه مقتدر و پاسخگو باید به سیاست‌های فرزندآوری ترسیم شده از سوی رهبری و کارگزاران صدیق نظام توجه و به توصیه‌هایشان عمل کنیم. امروزه ایران به دلیل سیاست‌های غلط گذشته در مورد کاهش زاد و ولدها در حال تبدیل شدن به کشوری پیر و سالخورده با کمترین جوانان فعال و کاری است و کشوری که پیر شد و از جوانان و فرزندانی برای کمک به ساختن کشور و دفاع از مرزهای خاکی و آبی تهی و خالی شد، کشوری محکوم به فنا و شکست است. دولت باید از سیاست‌ها و خط مشی‌های فرزندآوری ایرانیان حمایت جدی کند و از شعار دادن پرهیز نموده و زندگی و معیشت مردم را سامان دهد تا جامعه ایرانیمان پیشرفت و امنیت و دفاع از کشورمان با وجود جوانان فراوان و نیروهای آماده خدمت به کشور تضمین گردد. نمی‌توان شعار فرزندآوری داد و به وعده‌ها و قول‌های داده شده به مردم در این باره عمل نکرد. اگر قرار است خانواده‌های ایده‌آل و تربیت شده و خود ساخته با جوانان و فرزندان میهنی که دل به مملکتشان دهند داشته باشیم، باید زیرساخت‌ها و مقدمات رشد و تعالی هریک از آنان را تهیه و تامین نماییم و بعد شعار حمایتشان را سردهیم. متاسفانه جامعه و خانواده و فرزندان ما در ایران دچار تهدیدها و آسیب‌های مختلفی‌اند که اگر به آنها توجه نکنیم باید فاتحه دین و دنیایمان را بخوانیم. کشوری منظم و مقتدر است که جامعه‌ای سالم و خانواده‌هایی شاد و پر تحرک و فرزندانی شایسته و میهن دوست داشته باشد. باید در راستای پرداختن به همه امور جامعه و خانواده و اجرای طرح‌ها و سیاست‌های فرزندآوری برنامه‌ریزی داشته و با خرد جمعی در راستای مقابله با توطئه‌های پیدا و پنهان دشمنان و ابرقدرت‌ها که نمی‌خواهند ایران از جامعه‌ای سالم و خانواده‌هایی ایرانی و اسلامی برخوردار باشند، تلاش کنیم. رسانه‌های خودی می‌توانند با نخبگان در این زمینه به کمک دولت مردان و حاکمیت آمده و با دور کردن ذهن و ضمیر مردم از باورپذیری زندگی غربی، تمام تلاش و همت خود را برای داشتن جامعه‌ای شاد و پر امید و خانواده‌هایی فعال و پرانرژی مصروف دارند. ما زاد و ولدها را کم کردیم اما با وارد شدن مهاجران غیر قانونی به کشورمان بخش اعظمی از انرژی و خوراک مردم خود را به کسانی دادیم که هیچ تعلق خاطری به کشورمان ندارد. باید برای نوسازی و بهسازی جامعه و تربیت و آموزش خانواده و رشد فرزندان و اجرای کامل طرح‌های فرزندآوری تلاشی مضاعف کنیم که اگر چنین نکنیم باخته‌ایم و فرهنگ و اجتماع و اقتصاد و امنیت ملی و میهنی خود را در معرض خطرات جدی قرار داده‌ایم. پس تا دیر نشده باید به جای شعار دادن‌ها به هر آنچه در سیاست‌های کلی نظام اسلامی آمده و به مفاد نقشه راه آینده ایران توسعه یافته که رهبری عزیزمان به آن‌ها تاکید فراوان داشته‌اند، توجه و عمل نماییم.

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true