
اگر از اندوخته گذشتگان بهرهمند شویم، نیاز به حلقه واسط میان نخبگان بیش از پیش احساس میشود، به گزارش عبدالغفور مصطفایی خبرنگار فارس اگاه، فرمانده سپاه فجر استان فارس، سردار یدالله بوعلی، در نشست صمیمی با معلمان نخبه و دغدغه مند استان، نخبگان را به عنوان حلقه واسطهای حیاتی در نظام تربیتی و آموزشی معرفی کرد. وی تأکید کرد که نخبگان باید مورد توجه متولیان فرهنگی و آموزشی قرار گیرند تا اهداف زیرساختهای علمی و پژوهشی محقق شود.
سردار بوعلی با اشاره به اینکه مسئولان تربیتی باید فارغ از نگاههای سیاسی در خدمت آموزش و پرورش باشند، افزود: اگر از اندوختههای گذشتگان بهرهمند شویم، نیاز به حلقه واسط میان نخبگان بیش از پیش احساس میشود. وی همچنین بر لزوم توجه به نخبگان در تحقق اهداف علمی، تربیتی، فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد.
در این نشست، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس، محسن کلاری، بر لزوم آسیبشناسی مشکلات آموزش و پرورش و ارائه راهکارهای اجرایی تأکید کرد. وی افزود: اولویتبندی مشکلات معلمان و استمرار نشستهای تخصصی میتواند به بهبود وضعیت آموزشی کمک کند.
فرشید قاسمی، مدیرکل پیشین آموزش و پرورش استان، نیز بر ضرورت تحول در بستر آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: تحول در آموزش و پرورش شدنی است، اما باید بهتدریج و با برنامهریزی دقیق محقق شود. در پایان، مسئول کارگروه سند تحول سازمان بسیج فرهنگیان، مجتبی محمدی، با اشاره به گذشت ۱۲ سال از اجرای سند تحول بنیادین، بر لزوم گفتمانسازی و مشارکت فعال معلمان و دانشآموزان در فرآیند تحول تأکید کرد.
گفتنی است، این نشست با هدف بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای اجرایی در حوزه آموزش و پرورش برگزار شد شرکت کنندگان در این نشست بر لزوم همکاری میان نخبگان، معلمان و مسئولان برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین، کمبود معلم، مسئله محور بودن نظام آموزشی، سیر نظام حوزه عدالت تربیتی، منابع انسانی، تربیتی، حلقه واسط بین معلمان و مسئولان آموزش و پرورش، شکوفایی استعدادها، برنامه تربیتی در دروس، اتصال برنامههای درسی در پرورش، عملیاتی، محور بودن آموزش، جذب معلم تاکید کردند.