true
تمام پروندههای پزشکی جانبازان تا پایان سال بررسی میشود/ بررسی مجدد پروندههای معترضان- به گفته مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران روند رسیدگی به پروندههای پزشکی جانبازان و خانوادههای آنان از سال گذشته به خاطر مشکلات فنی و فرایندهای کمیسیونها به کندی پیش میرفت اما اکنون با اصلاح فرایند و شیوه نامههای برگزاری کمیسیونهای پزشکی تسریع شده است.
به گزارش فارس آگاه به نقل از خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، براساس قانون، ادارات کل کمیسیون پزشکی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران مسئول بررسی پروندههای جانبازان و تعیین درصد برای آنهاست. درصد جانبازی براساس میزان آسیبدیدگی یا ناتوانی جسمی و روانی فردی که از صورت سانحه بالینی معتبر و مدارک پزشکی لازم برخوردار است، توسط کمیسیون پزشکی بنیاد شهید یا شوراهای پزشکی نیروهای مسلح تایید میشود و به تناسب درصد جانبازی، افراد از مزایا و تسهیلات مادی و معنوی برخوردار میشوند.
بررسی پرونده پزشکی جانبازان تا نیمه بهمن پایان مییابد
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به وضعیت این پرونده ها در گفت وگو با خبرنگاران ایرنا اظهار داشت: رسیدگی به پرونده جانبازان در کمیسیون پزشکی بنیاد شهید مدتها دچار وقفه شده بود و حدود ۶۰ هزار نفر در صف انتظار بودند. برای تسریع در کار چند هیات به استانها اعزام و کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل شد.
وی افزود: پرونده جانبازان در کمیسیون پزشکی در تهران باید تا پانزدهم آذر به روز شود. طبق برنامه پرونده جانبازان در بنیاد شهید استانها هم تا پایان سال بررسی می شود اما چون کار در استانها بیشتر انجام شده تا پایان دی و نیمه بهمن باید رسیدگی به همه پروندها به اتمام برسد.
اوحدی همچنین در پاسخ به این پرسش که جانبازانی که نسبت به درصدهای تعیین شده معترض هستند باید به کجا مراجعه کنند، گفت: ایثارگرانی که نسبت به درصد جانبازی خود معترض هستند در استانها به مراکز بنیاد شهید و در تهران به دفاتر بنیاد شهید در مناطق ۲۲ گانه مراجعه کنند تا پرونده آنها دوباره بررسی شود.
بررسی ۲۰ هزار پرونده پزشکی جانبازان در ۷۶ روز
جلال کریمی سرپرست کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود ۶۰ هزار پرونده ایثارگران در کشور از شهریور سال گذشته تا مرداد امسال به دلیل روند کند کمیسیونها و نبود بعضی دستورالعملها در صف انتظار قرار گرفته بود که با اصلاح فرایند و تدوین شیوه نامه و دستورالعملهای برگزاری کمیسیون های پزشکی در دولت چهاردهم روند بررسی پرونده ها تسهیل شد، به طوری که در پنج ماهه اول سال ۳۰ هزار پرونده و از اول شهریور تا ۱۵ آبان امسال ۲۰ هزار پرونده بررسی شد.
وی ادامه داد: در یکسال آخر دولت سیزدهم در بنیاد شهید هر هفته یک تا دو کمیسیون استانی برای بررسی پرونده جانبازان تشکیل میشد اما اکنون چهار تا شش کمیسیون پزشکی در هر هفته برگزار و در هر کمیسیون ۳۰۰ تا ۴۰۰ پرونده بررسی میشود.
تسریع در روند بررسی پروندهها در کمیسیونهای پزشکی
سرپرست کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ۱۲ هزار و ۳۰۰ پرونده دیگر از جانبازان و خانوادههای آنان در سامانه کمیسیون پزشکی بنیاد شهید ثبت شده است و پیش بینی میکنیم براساس ارائه پروندههای جدید و ثبت شده تا پایان سال بتوانیم ۲۰ تا ۲۵ هزار پرونده دیگر را بررسی و بهروزرسانی کنیم.
کریمی، بررسی تعیین درصد برای بار اول و تجدید نظر، حالت اشتغال، حق پرستاری جانبازان (فرزندان و همسر)، حق پرستاری خانواده شهدا (والدین، همسر و فرزندان ) و علت فوت به دلیل عوارض ناشی از جانبازی را از وظایف این کمیسیون برشمرد.
وی در پاسخ به این پرسش که بیشترین تقاضای جانبازان از کمیسیون پزشکی چیست، گفت: بیشترین تقاضا مربوط به افزایش درصد از سوی جانبازان زیر ۲۵ درصد است.
true
true
https://farsagah.ir/?p=55156
true
true