true
داستان بیمارستان شماره ۲ نمازی شیراز؛ از کلنگ زنی سال ۹۴ تا فاینانس بانکهای چینی، ساخت بیمارستان نمازی ۲ در شیراز که یک مرتبه در سال ۹۴ کلنگ خورد اما نتیجهای نداشت در سفر رییس جمهور سیزدهم به فارس مجدد بر احداث آن تاکید شد و در سفر آیت الله رییسی به چین نیز سند همکاری میان ۲ رییس جمهور ایران و چین به امضا رسید که اعتبار مورد نیاز از سوی شرکتهای چینی با استفاده از خط اعتباری فاینانس بانکهای چین برای ساخت آن اختصاص داده شود.
به گزارش فارس آگاه، امروز بیش از همیشه جای خالی یک بیمارستان بزرگ جایگزین بیمارستان نمازی در شیراز احساس می شود که به مردم فارس ،سایر استانهای کشور و توریست های درمانی خارجی در قطب پزشکی ایران خدمات ارایه کند.
مجهزترین بیمارستان خاورمیانه در سال ۱۳۳۴ خورشیدی با ۳۰۰ تخت بیمارستانی به دست محمد نمازی در شیراز بنیانگذاری شد و توسعه این بیمارستان در سالهای بعد ادامه یافت تا اینکه اکنون حدود هزار تخت درمانی در این بیمارستان فعال است.
بیمارستان نمازی مرکز درمانی عمومی، تخصصی و فوق تخصصی است که با دارا بودن حدود `پنج هزار نفر پزشک ،پرسنل و اساتید مطرح در سطح ملی و بینالملل در حوزه آموزشی و درمانی فعالیت می کند و سالانه حدود ۲۴ هزار مورد بستری و ۱۶ هزار عمل جراحی در این بیمارستان انجام میشود.
بیمارستان نمازی شیراز یکی از بزرگترین مراکز درمانی کشور است که سالانه خدمات گسترده ای به مردم ایران ، منطقه جنوب کشور و بیماران کشورهای همسایه ارایه می دهد و در طول دهههای گذشته بارها رکوردهای جهانی و تاریخی در این مرکز درمانی ازجمله در بخش پیوند اعضا ثبت و جابجا شده است.
۲۷ بهمن ۱۳۹۴ با حضور وزیر بهداشت وقت کلنگ احداث بیمارستان نمازی شماره ۲ در منطقه حسینی هاشمی شیراز به زمین زده و عملیات اجرایی این بیمارستان آغاز شد اما حاصلی در پی نداشت که به گفته مسئولان امر علت آن قرارگیری محل پیش بینی شده روی گسل زلزله بوده است.
استان فارس ۲۲ مهر ۱۴۰۰ میزبان هفتمین سفر استانی رییس جمهور سیزدهم بود که در این سفر ۱۱۴ پروژه زیرساختی و کلان در راستای توسعه و آبادانی دیار کهن فارس مصوب شد که یکی از مهمترین مصوبات این سفر در حوزه سلامت و بهداشت پیگیری و ساخت بیمارستان نمازی ۲ بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ۱۱ مصوبه سفر ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰رییس جمهور به استان فارس در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.
سید ابوالفضل هاشمی افزود: اولین مصوبه این سفر بررسی فاینانس یا مدل مالی احداث بیمارستان نمازی ۲ با همکاری بخش خصوصی بوده که این موضوع اتفاق افتاده و در خصوص مدل مالی تعیین تکلیف شده است.
وی با بیان اینکه پنج دانشگاه علوم پزشکی در کشور شامل شیراز،ارومیه ،تبریز،قلب شهید رجایی و شهید بهشتی متقاضی استفاده از فاینانس بوده اند،افزود: با پیگیری و رایزنی های صورت گرفته و همچنین بازدید مسئولان وزارت بهداشت از حجم خدمات و فضای فعلی بیمارستان نمازی مهر تائیدی بر استفاده از فاینانس برای احداث بیمارستان نمازی ۲ زده شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه ساخت ۲ بیمارستان در کشور از طریق فاینانس در شیراز(بیمارستان نمازی ۲) و تبریز مورد پذیرش قرار گرفته است،گفت: پیگیری های صورت گرفته در این حوزه باعث شد که در سفر اخیر رییس جمهوری به چین احداث بیمارستان نمازی ۲ شیراز جزء مصوبات سفر چین لحاظ شده است.
وی اظهار کرد: مدل مالی ساخت این بیمارستان با مطالعات صورت گرفته تیم عملیاتی ویژهای تهیه و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.
هاشمی در ادامه تاکید کرد: زمین این بیمارستان ابتدا در سال ۱۳۹۴ در منطقه حسینی الهاشمی پیش بینی شد که به دلیل قرارگیری این محل روی گسل زلزله و اهمیت ایمنی این سازه ساخت آن منتفی شد اما با رایزنی و همکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران، زمینی به وسعت ۴۰ هکتار جنب دانشکده زرهی روبروی زیباشهر برای این کار اختصاص پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه تائید اولیه ستاد مشترک نیروهای مسلح برای تخصیص زمین مذکور برای احداث بیمارستان نمازی ۲ گرفته شده است،گفت: با معرفی شرکت خارجی سازنده این بیمارستان، کار سریعا آغاز خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: بیمارستان نمازی ۲ با هزار و ۲۱۶ تخت ساخته خواهد شد که حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت بیمارستان نمازی فعلی شیراز گفت: باتوجه به اینکه شیراز خدمات درمانی به شهرهای دیگر و خصوصا جنوب کشور و همچنین همسایگان منطقهای ارایه می کند نیاز این کلانشهر به ادامه فعالیت بیمارستان فعلی نمازی نیز پس از ساخت و تکمیل بیمارستان نمازی ۲ همچنان وجود دارد.
هاشمی افزود: پراکندگی جغرافیایی شهر شیراز به نحوی است که این نیاز وجود دارد که خدمات درمانی جامع هم در مرکز و هم در مناطق حاشیه و ورودی این شهر ارایه شود که بیمارانی که از شهرهای اطراف نیز به شیراز اعزام می شوند با مشکل دسترسی مواجه نشوند.
وی ادامه داد: قطعا با احداث بیمارستان نمازی ۲ خدمات بیمارستان نمازی فعلی نیز متوقف نخواهد شد اما ممکن است جابجایی در نحوه و بعضی خدمات این مرکز رخ دهد.
نمازی ۲؛یکی از بزرگترینها در کشور
مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری فارس نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: احداث بیمارستان ۱۲۱۶ تخت خوابی نمازی ۲ جز مصوبات سفر رییس جمهور دولت سیزدهم به استان فارس است.
امیرحسین جمشیدی افزود: این مرکز درمانی که یکی از بزرگترین بیمارستان های کشور خواهد بود با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور، بانک مرکزی ، وزارت بهداشت و استانداری فارس ایجاد خواهد شد.
به نقل از ایرنا، وی ادامه داد: نحوه تامین مالی و صدور مجوزات لازم برای استفاده از طریق فاینانس خارجی و یا مشارکت بخش خصوصی برای فرآیند ساخت این مرکز پیش بینی شده است.
true
true
https://farsagah.ir/?p=15483
true
true