- ۰۷ تیر ۱۴۰۲
- اجتماعی , اخبار منتخب , برگزیده , ویژه , گردشگری و میراث فرهنگی , گزارش
- کد خبر 16547
- 101 ШЁШШІШЇЫЊШЇ
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
راهاندازی ۲۵ کارگاه و ۱۵ غرفه صنایع دستی با هدف اشتغالزایی معلولان، طی چند آیین جداگانه، ۲۵ کارگاه و ۱۵ غرفه صنایع دستی در فارس با هدف اشتغالزایی، توانمندسازی معلولان و افزایش تولید در شیراز به بهرهبرداری رسید.
به گزارش فارس آگاه به نقل از شهرمردم: عباس امیری: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس در خصوص راهاندازی این کارگاهها گفت: بر اساس تفاهمنامه امضا شده بین این اداره کل و اداره کل بهزیستی فارس، با هدف اشتغالزایی، توانمندسازی معلولان و افزایش تولید، ۲۵ کارگاه و ۱۵ غرفه صنایع دستی در شیراز به بهرهبرداری رسید.
موید محسننژاد با بیان این که ۸۰ نفر به صورت مستقیم در این کارگاهها و غرفهها مشغول به کار شدند، افزود: بر اساس تفاهم نامه، استادکاران صنایع دستی، ۲۴۰ نفر از مددجویان بهزستی را در رشتههای مختلف صنایع دستی آموزش خواهند داد.
وی ادامه داد: ۱۵ رشته صنایع دستی در کارگاههای ایجاد شده فعال است و دیگر رشتههای صنایع دستی در آیندهای نزدیک به جمع این رشتهها افزوده میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: تولید ارزان و افزایش فروش محصولات صنایع دستی، از دستاوردهای این برنامه است.
به گفته محسن نژاد، تفاهم نامه ادارههای کل بهزیستی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس به زودی در دیگر شهرستانهای فارس اجرا میشود.
راهبرد اصلی بهزیستی توانمندسازی است
مدیر کل بهزیستی استان فارس نیز در این مراسم گفت: راهبرد اصلی بهزیستی توانمندسازی است و حلقه مفقوده آن بحث اشتغال است.
هوشیار ادامه داد بر اساس این حرکت ارزشمندی که صورت گرفته افراد تحت پوشش آموزش میبینند و محصولات آنان در فروشگاه دائمی که در محل ساختمان بهزیستی در خیابان پوستچی دایر شده است به فروش میرسد.
اصالت و هویت ما رشتههای خاص خودمان است
بهزاد احمدی فارسانی، سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس نیز گفت: اصالت و هویت ما رشتههای خاص خودمان مانند جووک، خاتم، گل و مرغ، قلمزنی، کاشی هفت رنگ، حکاکی روی سنگ و چرم و تقویت توجه استان به صنایع دستی است.