
شناسایی توانمندیهای زنان شاغل در گروه اهداف اولویت مدیریت جدید است، نشست هماندیشی دکتر حبیب خراسانی، مشاور مدیرعامل و معاون منابع انسانی و پشتیبانی گروه با بانوان شاغل در مجموعه اهداف بر گزار شد.
به گزارش فارس آگاه به نقل از گروه سرمایه گذاری اهداف: حبیب خراسانی، مشاور مدیرعامل و معاون منابع انسانی و پشتیبانی گروه سرمایهگذاری اهداف در نشست هم اندیشی با بانوان شاغل در این مجموعه با بیان اینکه از ابتدای دوره مدیریت جدید یکی از موضوعات مهم، برنامهریزی برای شناسایی توانمندیهای زنان شاغل در این مجموعه بوده است، اظهار داشت: در جلسه امروز بانوان محترم شاغل در بخشها و واحدهای مختلف اهداف مشکلات و دغدغههایی را مطرح کردند که باید برنامهریزی دقیقی برای رفع آن داشته باشیم.
وی با بیان اینکه معتقدم گام اول برای اصلاح این مشکلات و دغدغهها به بحث هویت سازمانی بر میگردد، ادامه داد: باید بپذیریم که اهداف به جهت نوع سیاستهایی که در دهههای گذشته برای این مجموعه تعریف شده بود، هویت سازمانی مستقلی نداشته و باید هویت سازمانی در تمام عرصههای این گروه متبلور شود تا در همین راستا هویت بانوان نیز در گروه بازتعریف شود.
معاون منابع انسانی و پشتیبانی اهداف گفت: در مسیر تحقق این ماموریت و ایجاد هویت سازمانی اقداماتی انجام شده است
من جمله در بحث آموزش، پاسداشت دانش سازمانی و اصلاح نظام طبقهبندی مشاغل.
وی افزود: در اولین روز کاری در اهداف نظام طبقهبندی مشاغل گروه سرمایهگذاری اهداف را مطالعه کردم، متاسفانه طراحی آن متناسب با ظرفیت مجموعه نبود، هر چند که دورههای قبل این طرح با نیتهای خیر تصویب و اجرا شده بود اما باید به سمت اصلاح آن حرکت کنیم.
معاون نیروی انسانی و پشتیبانی اهداف با تاکید بر اینکه بانوان هسته اصلی گروه اهداف هستند، گفت: ما هم قائل به نقش برجسته زنان در توسعه فرهنگ سازمانی هستیم اما بانوان باید به ظرفیتها و توانمندیهای خود باور داشته باشند و باید این موضوع را مطالبهگری کنند.
به طور قطع ارتقای جایگاه زنان با مشارکت و مطالبهگری خود زنان محقق میشود.
خراسانی با تاکید بر دغدغههای مطرح شده بانوان در این جلسه، گفت: یکی از دغدغههای بانوان بحث نگاه سنتی به زنان و جایگاه زنان در اهداف بود. باید بگویم چه در فرهنگ ایرانی و چه در فرهنگ اسلام زن از جایگاه بالایی برخوردار بوده است.
همانطور که در فرهنگ اسلامی جایگاه حضرت خدیجه و نقش ایشان در حوزه اجتماعی و اقتصادی در کنار حضرت محمد (ص) قابل توجه است و همچنین نقش حضرت فاطمه (ص) در کنار حضرت علی (ع) غیر قابل انکار است. لذا الگو سازی بایستی بر همین اساس باشد
وی تاکید کرد: باید توجه داشت که مشکلات فرهنگی به چند دهه گذشته برنمیگردد بلکه در دوره چند سده گذشته در حوزه فرهنگ دچار آسیبهایی شدیم اما در تاریخ فرهنگ ایران، نقش برجسته زنان در حوزههای مختلف مشهود است. تبلور فرهنگ ایرانی را میتوان در شاهنامه جستجو کرد و دید که به زعم تمام بزرگان شرق شناس، معرفی جایگاه ایران محصول فردوسی و همان شاهنامه است.
خراسانی افزود: شروع شاهنامه با داستان ضحاک ماردوش است که در همین داستان به نقش و جایگاه و مهم زنان با به تصویر کشیدن مبارزه خاموش دو بانوی ایرانی شهرناز و ارنواز تاکید شده است. همچنین در فصول مختلف شاهنامه این هم پیوندی و پیشگامی زنان از مردان را به وضوح میبینیم.
وی تاکید کرد: به خوبی میدانیم که نقش زنان در فرهنگ سازمانی بسیار اهمیت دارد ما هم در معاونت نیروی انسانی و پشتیبانی برنامههایی را در دستور کار قرار میدهیم که مشارکت شما بانوان در تصمیمسازی و تصمیم گیری حداکثری گردد.
حتما در موضوع ارتقای شغلی بانوان هم تلاش خواهیم کرد اما شما بانوان باید برای حضور حداکثری در تصمیم سازیها و سیاست گذاریها تلاش کنید و ما از این تلاش شما حمایت میکنیم