- ۱۱ دی ۱۴۰۳
- اجتماعی , اخبار منتخب , اقتصادی , بازار , برگزیده , صادرات و واردات , صنعت و معدن , ویژه , گزارش
- کد خبر 56674
- 6 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه بیشتر واحدهای صنعتی و تولیدی کشور با ظرفیت ۵۰ درصد یا کمتر مشغول فعالیت هستند، گفت: با رفع برخی محدودیتها و اعمال حمایتهای منطقی، میتوانیم صادرات غیرنفتی را سه برابر کنیم.
به گزارش فارس آگاه به نقل از اتاق ایران، صمد حسنزاده روز سهشنبه در دیدار اعضای هیات رئیسه و جمعی از روسای اتاقهای استانی و کمیسیونهای تخصصی اتاق ایران با مسعود پزشکیان رئیسجمهور که در محل نهاد ریاستجمهوری برگزار شد، اظهار داشت: صادرات ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلاری برای کشور رقم مناسبی نیست و با رفع برخی محدودیتها و اعمال حمایتهای منطقی، میتوانیم به صادرات غیرنفتی ۱۰۰ میلیارد دلاری نیز دسترسی پیدا کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران درباره راهاندازی بازار ارز تجاری گفت: در ساماندهی بازار ارز تجاری، تلاشهای بسیار خوبی انجام شده است. البته یک مقدار نابسامانیهایی وجود دارد که به تدریج حل میشود.
وی تلاشهای وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیسکل بانک مرکزی در زمینه ساماندهی بازار مبادله ارزی و اقدامات وزیر نیرو و وزیر صمت در زمینه رفع ناترازیهای انرژی را ارزشمند توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد: دولت با برنامهریزی درست و اجرای دقیق و هماهنگ بتواند تعهدات و رسالتی که در برابر مردم شریف و نجیب ایران دارد را به درستی انجام دهد.
حسنزاده برداشتن گامهای درست و سازنده برای سازندگی ایران را مستلزم دسترسی به نوآوریها و تکنولوژیهای پیشرفته، نوسازی صنایع در تمامی زمینهها، دانش فنی و سرمایهگذاریهای زیربنایی و حضور متخصصین با تجربه داخلی و خارجی دانست و خاطرنشان کرد: در صنعت کشور در بیشتر زمینهها پیشرفتهای خوبی داشتهایم و در تولیدات و محصولات کشورمان در حوزههای مختلف اعم از خدمات مهندسی، مصالح ساختمانی و غیره از استانداردهای روز دنیا برخوردار هستیم.
بنابراین بازارهای هدف صادرات این محصولات فقط نباید محدود به کشورهای افغانستان، عراق، ارمنستان و چند کشور دیگر باشد.
بلکه نیاز داریم که محصولات تولیدی ایران در بیشتر بازارهای بینالمللی حضور داشته باشد.
حسنزاده تصریح کرد: امروز به دلیل نداشتن ارتباطات گسترده در بازارهای بینالمللی، بیشتر واحدهای صنعتی و تولیدی کشور با ظرفیت ۵۰ درصد یا کمتر مشغول فعالیت هستند.