×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳  
true
true
مجلس یازدهم در امور فرهنگی درست عمل نکرد/ لزوم لایحه محوری مجلس آینده

مجلس یازدهم در امور فرهنگی درست عمل نکرد/ لزوم لایحه محوری مجلس آینده ، منتخب مردم مشهد و کلات در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، عملکرد مجلس یازدهم در امور فرهنگی و فضای مجازی ضعیف توصیف کرد و گفت: باید مجلس آینده لایحه محوری را به جای رسیدگی به طرح‌ها در دستور کار قرار دهد.

به گزارش فارس آگاه، علی اصغر نخعی راد در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و لزوم مشارکت مردم در عرصه انتخابات گفت: برخی از حوزه‌های انتخاباتی هنوز تمام نمایندگان خود را برای مجلس دوازدهم نشناختند و برای محقق شدن این موضوع باید مردم دراین حوزه‌ها با مشارکت فعال در محل صندوق‌های رای حاضر شوند تا ترکیب نهایی مجلس آینده مشخص شود.

منتخب مردم مشهد و کلات در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: به هر میزان نامزدهای مورد نظر با رای بیشتری انتخاب شوند، کارایی و قدرت مردم بیشتر خواهد شد. همچنین بیشتر نامزدهای دور دوم انتخابات برای حوزه‌های مختلف هستند که با انتخاب آنها مجلس از تعداد کافی نماینده برخوردار خواهد شد.

مجلس یازدهم در حوزه فرهنگی، بهبود فضای مجازی و عفاف و حجاب ضعیف عمل کرد

وی درباره اینکه مجلس یازدهم چه نقاط ضعف و قوتی داشت که باید در مجلس آینده نسبت به رفع و تقویت آنها اقدام کرد، یادآور شد: مجلس یازدهم انقلابی بود و طرح‌ها و لوایح مهمی را تصویب کرد. ولی در حوزه فرهنگی، بهبود فضای مجازی و موضوع عفاف و حجاب ضعیف عمل کرد.

نخعی راد با بیان اینکه در امور اقتصادی، مجلس دوازدهم باید با قدرت فعالیت کند، گفت: به ویژه اینکه جنس مسائل اقتصادی تورم انتظاری است و تورم واقعی وجود ندارد و در واقع شاخص‌های عملکردی دولت نشان می‌دهد که تورم باید بسیار پایین تر از رقم فعلی باشد. بر همین اساس باید مردم و متخصصان در میدان کار بیش از گذشته حاضر شوند تا تورم به عدد مورد نظر برسد.

نمایندگان دوره دوازدهم عملکرد مجالس گذشته را در خصوص طرح‌ها بررسی کنند

منتخب مردم مشهد و کلات درباره اینکه مجلس دوازدهم باید چه سازوکاری را در نظر بگیرد تا فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به لایحه محوری در دستور کار مجلس قرار بگیرد، تصریح کرد: هر زمان که مجلس جدید تشکیل

می‌شود، نمایندگان جدید ایده‌های خود را بدون توجه به طرح‌ها و لوایحی که در گذشته بررسی شده مطرح می‌کنند که این رویه سبب عدم رسیدگی به لوایح دولت می‌شود. البته این حق برای نمایندگان وجود دارد ولی بهتر است که نمایندگان عملکرد مجالس گذشته را در خصوص طرح‌ها و ایده‌هایی که دارند بررسی کنند.

نخعی ادامه داد: با تغییر آیین نامه داخلی مجلس می‌توان رسیدگی به لوایح دولت را بیش از گذشته در دستور کار قرار داد تا رسیدگی به لوایح با سرعت بیشتری انجام شود.

وی تاکید کرد: اگر هر مجلسی بررسی دو تا سه موضوع خاص را در دستور کار قرار دهد و همه طرح‌ها و لوایح گذشته را در آن قید کند تا دو تا سه قانون جامع از خود به یادگار بگذارد، در حقیقت آن مجلس در کار خود موفق عمل کرده است.

منتخب مردم مشهد و کلات درباره محور اصلی که باید در مجلس دوازدهم در دستور کار قرار داد، خاطرنشان کرد: تحول در مجلس آینده باید مبنا قرار گیرد و هیات رییسه مجلس قوی شکل بگیرد تا کار با قدرت بیشتری انجام شود. همچنین باید نظارت مجلس را در اجرای قوانین و نظارت بر سایر قوا افزایش داد.

به گزارش فارس آگاه، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد