true

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: امنیت غذایی، همان تامین غذای کافی و سالم برای همه افراد است و به عنوان یک حقوق فردی در جامعه محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار فارس آگاه، 《اکبر فتحی 》 سه شنبه شب در نشست کاووش برای آینده کشاورزی، نقش دانشگاه در امنیت غذایی در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی مستقر در کرج افزود: زمانی که نتوانیم امنیت غذایی را فراهم کنیم، تمام امنیتها به خطر خواهد افتاد.
معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی گفت: دسترسی اقتصادی یعنی اینکه توان خرید آنقدر کافی و بالا باشد که همه بتوانند غذا را تهیه کنند.
وی یادآورشد: اگر غذا به هر قیمتی تولید شود ولی تهیه آن در توان مردم نباشد، این امر خدشهدار کردن امنیت غذایی است.
فتحی بیان داشت: سلامت تولید و مصرف غذایی جزء مهمی از زنجیره امنیت غذایی است و باید از مبادی تولید آغاز شود.
وی گفت: هر چقدر بتوانیم ضریب دانش را در کشاورزی بالا ببریم، بهره وری را بالا بردهایم و اینکار را خروجی دانشگاه انجام میدهد.
فتحی، بر حضور متخصصان در کنار کشاورزی سنتی و تلفیق دانش بومی با دانش جدید که میتواند عملکرد در واحد سطح افزایش دهد تاکید کرد.
دنیا به امنیت غذایی بیش از تولید آن توجه دارد
رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز در این همایش گفت: دنیا به امنیت غذایی خیلی بیشتر از تولید غذا توجه دارد.
《سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی》افزود: باید مواردی را که در آن عقب ماندگی داریم، پیدا کرده و عملکرد خود را بهبود ببخشیم.
وی یادآورشد: با تغییرات ایجاد شده ، دانشگاه باید گفتمان را تولید کند و از راهبردهای کلان کشور در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی پشتیبانی علمی داشته باشد و متخصصان خود را بر این اساس تربیت کند.
وی یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری را امنیت غذایی پایدار و کشاورزی دانش بنیان دانست و گفت: در این خصوص در حوزه آموزش و پژوهش باید چرخش درستی در جهت تامین نیازها و آینده کشور داشته باشیم .
موسوی تاکید کرد: باید به سمت پشتیبانی، علمی سازی کشاورزی کشور برای تولید بهتر حرکت کنیم.
true
true
https://farsagah.ir/?p=64111
true
true