بخش عمده ای از سرمایه ادبی طنز کشور مختص استان فارس است و مثال بارز آن سعدی است، به گزارش فاطمه ملوزه خبرنگار فارس اگاه ، جلسات طنز از سال ۹۶ با عنوان خندیشه با جمع کردن علاقهمندان طنز در حوزه هنری فارس آغاز به کار کرده است. دیروز که جلسه ۲۰۱ ام آن در حوزه هنری برگزار شد با حضور اعضای ثابت این جلسات دفتر طنز حوزه هنری افتتاح شد.
مدیر دفتر طنز حوزه هنری کشور در نشست دیروز گفت: کار حوزه هنری توسعه طنز در کشور است. ما ۹ استان را تا کنون رفتیم. در هر استانی که رفتیم اردویی برای آموزش طنز نویسی، استند آپ کمدی، طنز پردازی و … برگزار می کنیم. در استان فارس هم به زودی این برنامه را برگزار خواهیم کرد. در سال ۱۴۰۱ که یزد رفتیم و گروهی تشکیل شد و حاصل آن یک کتاب طنز از آن مجموعه است که به تازگی چاپ شده است.
آموزش طنز برای پویایی آن ضروری است
عباس حسین نژاد درباره اهمیت آموزش طنز در جهان افزود: فعالیت طنز و طنزپردازان در جهان خیلی مهم است و دائما در حال تغییر و بروزرسانی است. بنابراین نیاز به آموزش دائمی برای پویایی آن احساس می شود.
حسین نژاد در مورد وظیفه دفتر طنز حوزه هنری فارس بیان کرد: دفتر طنز حوزه هنری فارس باید بتواند از این تعدادی که تا به حال در جلسات خندیشه می آمدند فراتر برود و جوانتر ها را هم جذب کند.
وی در پایان درباره وظیفه طنز گفت: وظیفه طنز نشان دادن کاستی های موجود در جامعه است و صرفا برای خندیدن نیست.
ما امروز در ابتدای مسیر طنز در استان فارس هستیم
رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فارس در این نشست گفت: امروز بعد از گذشت چند سال دفتر طنز حوزه هنری را که از سال ۹۶ تا کنون به اسم خندیشه فعالیت می کرد را افتتاح می کنیم.
وحید نمازی درباره وضعیت طنز در استان فارس در گذشته و امروز اظهار داشت: ما امروز در ابتدای مسیر طنز در استان فارس هستیم. بخش عمده ای از سرمایه ادبی طنز کشور مختص استان فارس و شیراز است و سعدی مثال بارز آن است.
نمازی در ادامه افزود: در حوزه طنز قرار است گامهای جدی برای درگیر کردن سایر رشته های مختلف در دفتر طنز برداشته شود.
در این جلسه اشعار طنز توسط شاعران ایرانی خوانده شد و محسن فراهانی طنزنویس تهرانی مسئول رسانه هویج مدیا داستانی طنز درباره معضلات قطعی برق خواند.در پایان محمد مهدی امیر واقفی کارگاهی درباره اقتصاد طنز برگزار کرد.