چکش کاری مجدد برنامه چشم انداز ۲۰ سال آینده شهر شیرازف به گزارش جلال الدین عرفانی خبرنگار فارس اگاه، یکی از مواردی که سالهاست در شوراهای مختلف شهرهای کشور مطرح می شود تدوین برنامه و طرح های زمان بندی است. در این بین در شورای شهر شیراز هم طی سالهای اخیر چندین برنامه تدوین و تصویب شده است. از جمله برنامه های هدف ۹۰، هدف ۹۴، برنامه های ۵ ساله توسعه شهر که از سال ۱۳۹۲آغاز شد و البته مهمترین آنها برنامه چشم انداز ۲۰ ساله شهر که از سال ۱۳۹۲ بحث آن مطرح بود و بالاخره سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید. اما حال قرار است با توجه به تدوین برنامه چشم انداز سومین حرم اهل بیت(ع)به عنوان سند بالادستی برخی از بندهای آن اصلاح و توسط شورای ششم چکش کاری شود. موضوعی که رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر شیراز هم در حاشیه جلسه فوق العاده با خبرنگار ما در میان گذاشت و گفت: از آنجا که اصلاح طرح چشم اندازه ۲۰ ساله شهر در دستور کار شوراست و با توجه به اینکه قالب طرح وجهه عمرانی دارد بررسی بخشهایی از این سند در دستور کار این جلسه قرار گرفت و مواردی از این طرح مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت .
رضا محمدیان ادامه داد: در زمینه اصلاح این سند سعی شده که در برنامه چشم انداز نیازهای جامع شهر و توسعه آن و در کنار این استفاده از ظرفیت و پتانسیلهای جدید انرژیهای پاک هوشمندسازی در نظر گرفته شود و البته در این راستا به اسناد بالادستی مثل سند نیازهای جامع شهر یا سند سومین حرم اهل بیت(ع)توجه خاص شود.
وی ادامه داد: افق این سند سال ۱۴۲۰ است و اصلاح این سند آن را بهینه تر و چابک تر خواهد کرد، این سند بعد از طرح در همه کمیسیونها و انجام اصلاحات لازم برای تصویب به صحن علنی ارجاع میشود و امیدواریم با اجرایی شدن آن شیراز به جایگاه واقعی خود در عرصههای مختلف دست یابد.
عضو شورای شهر شیراز گفت: در این راستا اگر همه مدیران دستگاههای مختلف شهر و نه تنها شهرداری همت کنند با اجرای کامل این برنامه شیراز به جایگاه بهتری میرسد و تبدیل به بهترین شهر برای زندگی در جنوب کشور میشود.
محمدیان در پاسخ به این سوال خبرنگار ما در خصوص اینکه شورای ششم قصد دارد کدام بخشهای این سند را اصلاح و یا چه مواردی را بر آن بیافزاید گفت: کلیات طرح چندان عوض نمیشود و بیشتر بحث تغییراتی اندک در جزییات و البته استفاده از ظرفیتهای جدید، ظرفیتهای نوین، انرژیهای پاک، توجه بیشتر به کالبدهای تاریخی، مذهبی و هنری شهر، توجه ویژهتر به حوزه حمل و نقل عمومی، دسترسی بهتر به امکانات عمومی شهر و نیز آموزشهای شهروندی هست که بیشتر مد نظر شوراست که به این برنامه افزوده شود.