×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲ اسفند - ۱۴۰۳  
true
true
چگونه تلفن همراه شما ناجی جانتان می‌شود؟

چگونه تلفن همراه شما ناجی جانتان می‌شود؟به گزارش فاطمه ملوزه خبرنگار فارس اگاه، رئیس ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه گفت: کار پژوهشی برای اینکه تبدیل به خدمت شود احتیاج به ایجاد یک هماهنگی بین محقق، مدیر اجرایی و جامعه دارد.

نشست خبری ششمین کنگره بین‌المللی سلامت همراه در سالن کنفرانس مرکز رشد فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور رئیس «ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه» دکتر کامران باقری لنکرانی و اصحاب رسانه دیروز برگزار شد. در این نشست مهم ترین محورهای این کنگره مطرح شد و درباره نحوه ثبت نام و امتیازات ویژه ثبت نام کنندگان در این کنگره صحبت شد.

این کنگره برای اولین بار در سال ۹۴ برگزار شد و امسال ششمین کنگره آن در روزهای ۳۰ بهمن تا ۲ اسفند در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

**۷۷۰۰ نرم افزار سلامت همراه در کشور تاکنون ثبت شده است

به گزارش خبرنگار فارس اگاه رئیس ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه در این نشست درباره اهمیت این کنگره گفت: گستردگی استفاده از تلفن همراه و اپلیکیشن ها به ما نشان می دهد که چقدر سلامت موضوع مهم و تاثیرگذاری در جامعه است و می تواند تغییرات شگرفی را در نظام سلامت و بهداشت ایفا کند و سلامت دیجیتال در حال حاضر یکی از تحولات اساسی در نظام سلامت در سطح جهانی به حساب می آید.

کامران باقری لنکرانی با بیان تعداد نرم افزار های تولیدی در جهان به ضرورت توجه به موضوع سلامت همراه پرداخت و افزود: در سطح جهانی ۳۷۰ هزار نرم افزار سلامت همراه وجود دارد که به صورت روزانه ۲۵۰ نرم افزار به آن اضافه می شود. تعداد نرم افزارهای تولیدی در حوزه سلامت همراه نشانگر علاقمندی گسترده به این مقوله می باشد. در کشور ما هم در این زمینه در مقایسه با آمار جهانی کمی عقب هستیم. با این حال جز کشورهای تولید کننده نرم افزار سلامت همراه نیزهستیم و حدود هزار و هفتصد نرم افزار سلامت همراه در کشور تاکنون ثبت شده است که از این تعداد، چهارصد و پنجاه نرم افزار به درآمدزایی رسیده است و باید با برنامه ریزی مناسب به نحوی اقدام کنیم که از این ظرفیت، استفاده بهتر و بیشتری داشته باشیم. چون ظرفیت کشور ما خیلی بیشتر از چیزی است که تاکنون در این زمینه تولید شده است.

باقری لنکرانی درباره هدف برگزاری کنگره سلامت همراه امسال در این نشست بیان کرد: ما یک و نیم برابر جمعیت کشورمان تلفن هوشمند داریم. بالای نود درصد این تلفن ها در دست افراد بالای ۱۸ سال است. در نتیجه می توانیم از تلفن همراه در ارتقای سلامت مردم و بهبود خدمت رسانی به ویژه در مناطق کم برخوردار استفاده کنیم. هدف از برگزاری این رویداد علمی زمینه سازی برای استفاده از تلفن همراه به عنوان یک ابزار قوی در ارتقای سلامت همراه می باشد. در این کنگره همچنین از تجربیات جهانی استفاده می شود و متناسب با علم و پیشرفت های روز دنیا است.

**نقش مهم کنگره ها گفتمان سازی و جهت دادن به روند تحقیقات پژوهشگران است

رئیس ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه در مورد گجت های که تاکنون در حوزه سلامت همراه تولید شده است اظهار کرد: در قدیم با فاصله زمانی زیادی می توانستیم قند خون و فشار خون بیمار را کنترل کنیم ولی با گجت های که در سال‌های اخیر تولید شده اند ما می توانیم لحظه به لحظه از وضعیت بیمار مطلع شویم و این گجت ها سرعت و کیفیت خدمات رسانی را به بیماران به شدت افزایش داده اند.

باقری لنکرانی از شکل گیری همکاری بین دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و این کنگره را کنگره ای بین رشته ای دانست و افزود: به دنبال حمایت از شرکت های که نرم افزار های قوی در زمینه سلامت همراه تولید می کنند هستیم و ارتباط بین تولید کنندگان نرم افزار ها و سرمایه گذاران را فراهم می کنیم.

کامران باقری لنکرانی در پاسخ به سوال خبرنگار شهر مردم درباره نحوه تاثیر گذاری این کنگره بر روی جامعه هدف گفت: نقش مهم کنگره ها گفتمان سازی و جهت دادن به روند تحقیقات پژوهشگران است. طبیعتا کار پژوهشی برای اینکه تبدیل به خدمت شود احتیاج به هماهنگی بین محقق، مدیر اجرایی و جامعه دارد. یکی از بسترهایی که می تواند این امر را عملی کند همین کنگره ها هستند. ما در این کنگره به همین خاطر تلاش کردیم هم مسئولان اجرایی، هم تشکل های مردم نهاد، هم محققین، هم سرمایه گذاران و کارآفرینان حضور پیدا کنند و این مجموعه بستری را فراهم می کند که سخنان گفته شده در کنگره تبدیل به خدمتی برای ارائه به جامعه شود. ما باید دستاورده های علمی را از طریق کنگره هم به اطلاع جامعه برسانیم و هم به اطلاع سیاست گذاران و سرمایه گذاران برسانیم و این کار در غالب این کنگره در حال انجام است.

**سخنرانی ۱۶ استاد دانشگاه خارجی در کنگره سلامت همراه  به صورت مجازی

دبیر ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه نیز درباره محورهای این کنگره گفت:  مهمترین محور کنگره امسال متاورس و هوش مصنوعی در آینده پزشکی است. محورهای دیگر چون زمینه های کاربرد پزشکی از راه دور از جمله برای گروه های رادیولوژی، جراحی و مشاوره؛ سلامت همراه و هوش مصنوعی در تغذیه و اصلاح سبک زندگی؛ سلامت همراه در پیشگیری، تشخیص و درمان مشکلاتی نظیر بیماری های گوارشی، پیوند اعضاء، دیابت و فشارخون بالا؛ اینترنت اشیا و گجت ها در پایش سلامت؛ سلامت همراه و گروه های آسیب پذیر مانند سالمندان، اطفال و معلولان در ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سید جلیل معصومی درمورد نحوه برگزاری کنگره بیان کرد: در این کنگره، شاهد برگزاری ۹ کارگاه آموزشی، پنج میزگرد علمی آموزشی خواهیم بود. در مجموع ۱۴۵ سخنران داریم که ۱۲۹ نفر از آنان سخنرانان داخلی از جمع دانشگاهیان داخل کشور هستند و ۱۶ سخنران خارجی هم در این کنگره به سخنرانی خواهند پرداخت. سخنرانان خارجی ما از دانشگاه های کشورهای انگلستان، آلمان، هند، استرالیا، آمریکا، پاکستان و کانادا هستند و به ارائه آخرین دستاوردها در زمینه سلامت همراه خواهند پرداخت که به صورت مجازی با آنها در ارتباط خواهیم بود.

معصومی تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه را ۴۶۲ مقاله عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۳۹۱ مقاله پذیرفته شده و ۵۸ مورد به صورت سخنرانی و ۳۳۳ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در حاشیه برگزاری این کنگره، نمایشگاه تجهیزات دیجیتال با حضور ۴۰ شرکت فناوری برپا می شود، تصریح کرد: در این کنگره حمایت از نرم افزارهای برتر در حوزه سلامت خواهد شد و سرمایه گذاران تا مبالغ پانصد میلیون تومان هم حاضر به حمایت از این نرم افزارها خواهند بود و آشنایی سرمایه گذاران با استارت آپها در این کنگره عملی و نحوه ورود نرم افزارهای سلامت به بازار در این کنگره بررسی خواهد شد. همچنین مسابقه نرم افزارهای سلامت دیجیتال از دیگر رویدادهای این کنگره به شمار می رود.

**امتیازات ویژه ای برای ثبت نام کنندگان در این کنگره در نظر گرفته شده است

دبیر ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه از حضور مسوولان ارشد کشوری و استانی در این کنگره خبر داد و درباره چاپ مقالات به صورت کتابچه اطلاع داد.

معصومی همچنین از حضور بخش دانش آموزی و دانشجویی در این کنگره خبر داد و بیان کرد: این کنگره ۱۲ امتیاز باز آموزی برای دوره های مختلف پزشکی دارد و شرکت کنندگان باید با مراجعه به سامانه کنگره ثبت نام خود را انجام دهند تا این امتیاز به آنها تعلق گیرد. تا کنون بیش از ۷۰۰ نفر ثبت نام کننده در کنگره داشتیم. در این کنگره همچنین امتیاز آموزش ضمن خدمت دانشگاه برای کارکنان در نظر گرفته شده است.

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true