true

کاهش ابتلا به سرطان با مصرف یک نوع سبزی، کلم بروکلی میتواند اثر مثبتی بر کاهش ابتلا به انواع سرطان داشته باشد.
به گزارش فارس آگاه، بروکلی حاوی سولفورافان است. سولفورافان یک ترکیب گیاهی است که در سبزیجات کلمی وجود دارد و میتواند خواص ضد سرطانی داشته باشد. تحقیقی نشان داده سولفوروفان، سایز و تعداد سلولهای سرطان سینه را تا ۷۵ درصد کاهش میدهد.
همچنین یک مطالعه حیوانی دریافت درمان موشها با سولفوروفان به نابودی سلولهای سرطان پروستات کمک میکند و حجم تومور را بیش از ۵۰ درصد کاهش میدهد. طبق یافتهها، مصرف بیشتر سبزیجات کلمی مثل بروکلی میتواند بر ریسک سرطان کولورکتال اثر بگذارد.
به نقل از خبر آملاین، مروری بر ۳۵ مطالعه نشان داد خوردن بیشتر سبزیجات کلمی با کاهش ریسک سرطان کولون و کولورکتال مرتبط است. براین اساس توصیه می شود، در هفته چند وعده کلمبروکلی همراه غذای خود بخورید.
true
true
https://farsagah.ir/?p=40691
true
true