true
تاثیر مصرف چای و قهوه بر مغز/ زمانهای درست و غلط برای مصرف، دانشمندان در مطالعه جدید خود به ارتباط بین نوشیدن قهوه و چای با افزایش ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه ماکولا پی بردند.
به گزاش فارس آگاه، تحقیقات جدید ارتباط مثبتی بین مصرف قهوه و چای و ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه در ناحیه ماکولا پیدا کردند.
ماکولا قسمت مرکزی شبکیه در پشت چشم است که به ما دید مرکزی واضح می دهد و لایه فیبر عصبی شبکیه یک لایه نازک از سلول های عصبی است که اطلاعات بصری را از چشم به مغز منتقل می کند.
لیزا ژووتینگ ژو، از محققان این یافته گفت: «یافته های ما نشان می دهد که اگر روزانه دو تا سه فنجان قهوه یا بیش از چهار فنجان چای مصرف کنیم، ضخامت لکه زرد افزایش می یابد.»
همانطور که او توضیح می دهد، در این مطالعه از ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه ماکولا به عنوان معیاری برای سنجش سلامت مغز استفاده شد: هرچه لایه نازک تر باشد، خطر تخریب عصبی بیشتر می شود.» این مطالعه اخیراً درمجله Nutrients منتشر شده است.
نتایج نشان داد که مصرف کنندگان قهوه افزایش قابل توجهی در ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه چشم داشتند، به خصوص کسانی که دو تا سه فنجان قهوه در روز می نوشند. مصرف کنندگان چای نیز عملکرد خوبی داشتند، با افزایش قابل توجه ضخامت ماکولا در افرادی که بیش از چهار فنجان در روز نوشیدند.
ژو تاکید می کند که مطالعه آنها نشان داد که نوشیدن متوسط یعنی نه زیاد و نه کم قهوه بهترین حالت است.با این حال، همه قهوهها برابر نیستند. بسیاری از مطالعات نشان دادهاند که قهوهی فوری میتواند یک عامل خطر برای بسیاری از پیامدهای سلامتی، از جمله بیماریهای تخریبکننده عصبی باشد.
به نقل از فارس، در حالی که پیامدهای بالقوه این تحقیق هیجان انگیز است، ژو می گوید که مطالعات بیشتری برای تأیید یافته های آنها مورد نیاز است.
انتهای پیام/
true
true
https://farsagah.ir/?p=13862
true
true