×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳  
true
true
سرمربی تیم ملی عراق: قرار بود به نساجی بیایم!

خسوس کاساس، سرمربی تیم ملی عراق، سرنوشت جالبی را در فوتبال آسیا برای خود رقم زد.سرمربی تیم ملی عراق: قرار بود به نساجی بیایم!

به گزارش “فارس آگاه”، خسوس کاساس، سرمربی تیم ملی عراق است که جایگزین سرکو کاتانچ شده تا رویای همسایه غربی برای صعود دوباره به جام جهانی بعد از سه دهه را محقق کند، تلاش برای گفتگو با او در حالی به صورت اتفاقی به نتیجه رسید که کاساس خوش صحبت و گرم، به سوالات پاسخ داد و گفتگوی جالبی را به وجود آورد.

او در مورد شرایط زندگی در عراق و همچنان کیفیت لیگ این کشور صحبت‌های جالبی دارد و در عین حال با اطلاعات خاص خود از فوتبال ایران، ستاره ایرانی موردعلاقه خود را انتخاب می‌کند.

عملکرد خوبی در مقدماتی جام جهانی داشتید اما بازی آخر را به کره باختید و سوم شدید. اول می‌خواستم در مورد این بازی صحبت کنید.

این بازی دشواری بود، همان‌طور که می‌دانستیم. به پیروزی نزدیک بودیم، اما چند اشتباه مرتکب شدیم. با این حال، بازی خوبی انجام دادیم و موفق شدیم چند گل به ثمر برسانیم.

به نظرتان چقدر شانس دارید که مستقیماً به جام جهانی صعود کنید و اگر دوم نشوید، این مسئله برای شما شکست محسوب می‌شود؟

تا پایان برای صعود به جام جهانی می‌جنگیم. امیدوارم در این مرحله موفق شویم و اگر نشد، فرصتی دیگر در مراحل بعدی خواهیم داشت. فکر می‌کنم ما به همراه اردن و عمان تا آخرین لحظه برای کسب سهمیه مستقیم مبارزه کنیم.

زندگی خودتان در عراق چطور است؟ در آنجا چه تفریحاتی دارید و با غذاهای عراقی اوکی هستید؟

زندگی خوبی در عراق دارم، مشابه زندگی‌ام در اسپانیا. هر روز به باشگاه می‌روم، در مراکز خرید خرید می‌کنم، به رستوران‌های مختلف سر می‌زنم و بازی‌های لیگ عراق را از نزدیک تماشا می‌کنم. غذای عراقی را دوست دارم، به‌ویژه دلمه و برنج با گوشت بره.

بسیاری عراق را کشوری جنگ‌زده می‌دانند. شما به‌عنوان یک اروپایی چه احساسی از زندگی در بغداد دارید؟

همان‌طور که گفتم، زندگی در عراق با زندگی در اسپانیا شباهت‌هایی دارد. مردم عراق بسیار مهمان‌نواز هستند و شخصیتشان به آندلسی‌های اسپانیا شباهت دارد.

امکانات و زیرساخت‌های عراق در بخش فوتبال را چطور می‌بینید؟

اینجا باید خیلی پیشرفت کنیم. از نظر زیرساخت‌های ورزشی، ورزشگاه‌ها، زمین‌های تمرین و باشگاه‌ها به شدت از سایر کشورها عقب هستیم و باید هرچه زودتر به سطح کشورهای همسایه برسیم.

همان‌طور که می‌دانید، عراق تا به حال یک‌بار به جام جهانی صعود کرده است. با توجه به قدرت نیروی انسانی این تیم، فکر می‌کنید عراق توان رقابت در سطح بالای جهان را دارد؟

ما سعی می‌کنیم در هر بازی پیشرفت کنیم و فوتبال عراق را به جایگاه گذشته‌اش برگردانیم. اما به‌دلیل سال‌ها درگیری در کشور، بازگشت به آن سطح به سال‌ها تلاش و انرژی نیاز دارد.

لیگ عراق چندان معتبر نیست و سهمیه زیادی هم در لیگ قهرمانان و نخبگان ندارد. خودتان بازی‌های لیگ عراق را می‌بینید؟ نظرتان در مورد سطح لیگ چیست؟

وقتی در عراق هستیم، تا جایی که ممکن است بازی‌ها را تماشا می‌کنیم. لیگ نسبت به گذشته بهبود یافته اما همان‌طور که گفتم، نیاز به زیرساخت مناسب داریم. اگر مکان‌های خوبی برای تمرین و بازی نباشد، پیشرفت دشوار خواهد بود. همچنین فکر می‌کنم با تعداد کمتری از تیم‌ها، لیگ رقابتی‌تر خواهد شد.

به نظر شما بزرگ‌ترین نقطه ضعف لیگ عراق چیست؟ مثلاً بازیکنان عراقی از ضعف برنامه‌ریزی و تعطیلات طولانی می‌گویند.

امسال تقویم لیگ به ضرر تیم ملی تمام شد. لیگ خیلی دیر تمام شد و مجبور بودیم دیر هم شروع کنیم، بنابراین بازیکنان در مسابقات بین‌المللی سپتامبر و اکتبر در بهترین فرم فیزیکی خود نبودند. برنامه‌ریزی ضعیف و شلوغی تقویم نیز مشکلاتی ایجاد کرده است.

نظرتان در مورد ایمن حسین چیست؟ بازیکنی که به‌شکل باورنکردنی با دو گل به تیم برگشت.

او بازیکن فوق‌العاده‌ای است که مدتی به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفت. خیلی‌ها به من می‌گفتند او را از تیم ملی خارج کنم، اما من به او اعتماد داشتم و او در جام ملت‌های آسیا سطح بالایی را نشان داد.

بشار رسن و صفا هادی که در لیگ ایران بازیکنان شاخصی بودند، در تیم شما جای ثابتی ندارند. علت این موضوع چیست؟

هر دو بازیکنان بزرگی هستند اما در فوتبال، دوره‌های مختلفی از آمادگی وجود دارد. دوست دارم هر دو در صددرصد آمادگی باشند، زیرا بازیکنان بسیار مهمی برای ما خواهند بود.

درباره فوتبال ایران به‌عنوان کشور همسایه چه اطلاعاتی دارید؟ آیا بازی‌های باشگاهی را دنبال می‌کنید و سطح فوتبال ایران را چطور می‌بینید؟

لیگ ایران را می‌شناسم چون په‌په لوسادا، یکی از دوستانم، در تیم‌های پرسپولیس، گل‌گهر و نساجی فیزیوتراپیست بوده است.

حتی قبل از پیوستن به تیم ملی عراق، نزدیک بود به نساجی ملحق شوم و با آقای رضا حدادیان جلسه‌ای داشتم که بسیار تحت تأثیر نحوه مدیریت ایشان قرار گرفتم.

تیم ملی ایران همیشه به بازیکنان لژیونر خود متکی بوده است.

از این نظر، تیم ملی ایران را در چه موقعیتی نسبت به قطر، امارات، عراق و عربستان می‌بینید؟

این برای تیم ملی ایران مزیت محسوب می‌شود. بازیکنانی که در خارج از کشور بازی می‌کنند، در سطوح مهمی رقابت می‌کنند. همچنین لیگ ایران نیز بسیار قوی است و نتایج تیم‌هایشان در مسابقات آسیایی این را ثابت می‌کند.

از بین بازیکنان ایرانی، کدامیک بیشتر توجه‌تان را جلب کرده است؟

بی‌شک مهدی طارمی تاثیرگذارترین بازیکن است. بازی برای پورتو یا اینترمیلان نشان‌دهنده سطح بالای جهانی اوست.

تا حالا دربی پایتخت ایران را دیده‌اید یا چیزی در مورد آن شنیده‌اید؟

په‌په لوسادا برایم درباره فوتبال ایران و به‌ویژه دربی پایتخت تعریف کرده است. می‌دانم که این دربی هیجان‌انگیز و از بهترین‌های آسیاست.

موقع قرعه‌کشی دوست داشتید با ایران هم‌گروه شوید یا کره و ژاپن؟

ترجیح خاصی نداشتم. این‌ها بهترین تیم‌های آسیا هستند و همه‌شان بازیکنان بزرگی دارند، بنابراین بازی مقابل آن‌ها همیشه دشوار است.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true