×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴  
true
true
یکی از شاخص‌های سرآمدی دانشگاه‌ها تناسب آموزش با شغل است

 سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه باید پیوستگی خوبی بین آموزش، صنعت و شغل ایجاد شود، گفت: یکی از شاخص‌های سرآمد شدن دانشگاه‌ها تناسب میان آموزش با شغل است.

به گزارش خبرنگار علمی فارس آگاه ، فاطمه مهاجرانی روز سه‌شنبه در اجلاس روسای دانشکده و آموزشکده‌های دانشگاه ملی مهارت ضمن تسلیت درگذشت ده‌ها هموطن و مجروح شدن حدود هزار و ۲۰۰ نفر در پی انفجار اسکله بندر شهید رجایی، اظهار داشت: وقتی دانشگاه ملی مهارت از فنی و حرفه‌ای تغییر نام می‌دهد، باید در ابتدا با مهارت‌های شغلی آشنا شود.

وی افزود: توجه به اقلیم مناطق جزء برنامه های مهمی است که دانشگاه ملی مهارت باید به آن توجه کند.

مهاجرانی اضافه کرد: اگر انسان بیاموزد که باید یاد بگیرد در تمام مشاغل موفق خواهد شد. همچنین، یاد دادن عطش دانستن به دانشجو یکی از موضوعات بسیار مهم است، موضوعی که در دانشگاه های ما اتفاق نمی افتد.

وی یادآورشد: باید به مهارت های نرم توجه شود، انسانی که خود را علامه دهر بنامد به هیچ عنوان موفق نمی شود.

سخنگوی دولت بیان داشت: کسی می تواند ارزش مدار باشد که از درون ارزش خود را بشناسد، آدم کارآفرین کسی است که ابتدا به اندازه کافی از خود خالی شده است.

مهاجرانی با بیان اینکه باید انسان هایی تربیت کنیم که انسانیت داشته باشند؛ اضافه کرد: تفکر خلاق مساله بسیار مهم در بین دانشجویان برای نقش آفرینی مؤثر در صنعت است و از آنجایی که همه انسان ها خلاقانه نمی توانند بیندیشند؛ بنابراین باید پرورش خلاقانه را آموزش داد.

 

یکی از شاخص‌های سرآمدشدن دانشگاه‌ها تناسب آموزش با شغل است

 

چرخه اقتصادی جوامع را نیروهای مهارتی به گردش درمی‌آورند

رئیس دانشگاه ملی مهارت نیز در این مراسم با اشاره به نقش آموزش های مهارتی گفت: آموزش مهارتی نقش برجسته‌ ای در رشد و توسعه جوامع دارد.

غلامرضا زمانی با تاکید بر اینکه چرخه اقتصادی جوامع را نیروهای مهارتی به گردش در می آورند، اظهار داشت: به عنوان مثال در زمان حاضر بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان کشور آلمان جذب آموزش مهارتی شده اند.

وی ادامه داد: من به مسئولان نظام‌ تبریک می‌گویم که در برنامه هفتم پیشرفت منابع زیادی به آموزش مهارتی اختصاص داده اند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت یادآورشد: آموزش مهارتی مسیری است که موجب افزایش اشتغال و کاهش بیکاری جامعه خواهد شد.

زمانی با اشاره به اینکه براساس برنامه هفتم هنرستان ها باید ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه را در خود جای داده باشند، تاکید کرد: آموزش های مهارتی یک‌مسیر کوتاه برای رسیدن به اشتغال است.

وی با تاکید بر این نکته که دانشگاه ملی مهارت جنبه های بسیار مثبتی دارد که باید به آن بپردازیم، گفت: دانشگاه ملی مهارت دارای ۱۸۳ دانشکده و به عبارتی ۲۰۰ دانشکده است زیرا ۱۷ دانشکده آن به صورت دو جنسیتی فعالیت می کند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت افزود: این دانشگاه ۱۹۰ هزار دانشجو دارد و برای سال آینده در مجموع ۲۲۰ هزار دانشجو پیش بینی شده است. این دانشگاه همچنین ۳ هزار و ۱۰۰ کارگاه آموزش – مهارتی فعال دارد.

اجلاس روسای دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه ملی مهارت صبح امروز سه شنبه در دانشکده دختران شریعتی دانشگاه ملی و مهارت برگزار شد.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true