×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۴ بهمن - ۱۴۰۳  
true
true
استقبال ملّی گلد از ورود نهادهای نظارتی برای ساماندهی و امنیت بیشتر

استقبال ملّی گلد از ورود نهادهای نظارتی برای ساماندهی و امنیت بیشتر، به گزارش عباس امیری خبرنگار فارس اگاه، رئیس شرکت یارا تجارت الکترونیک بنیان و مدیر عامل «ملّی گلد»، از ورود نهادهای نظارتی برای ساماندهی و امنیت بیشتر به سامانه‌های مبادلات آنلاین طلای آبشده نظیر این پلتفرم استقبال کرد.

هدایت اله سلیمی در نشست با اصحاب رسانه در شیراز اظهار کرد: شرکت یارا تجارت الکترونیک بنیان از حدود ۵ سال پیش به صورت رسمی و حقوقی آغاز به کار کرد اما فعالیت‌های فناورانه آن از دو سال قبل تر آغاز شده بود.

وی افزود: این شرکت از شهریور ۹۸ به صورت رسمی تاسیس شد و در شروع فعالیت، اقدام به راه‌اندازی ساز و کار پرداخت تحت عنوان «پرداخت یاری» کرد و مجوز آن هم تحت عنوان برند «ملی پی» از بانک مرکزی دریافت شد.

*نقش آفرینی ملّی گلد برای توسعه کسب و کارها

او با بیان اینکه حوزه کاری ملّی گلد، بیشتر توسعه استارتاپ‌های فناور بوده است، گفت: این شرکت سعی کرده است در حوزه بلاک چین، پرداخت و اکو سیستم پیمنت کشور، حضور موثری داشته باشد، همانگونه که در توسعه و حمایت از کسب و کارها نیز نقش آفرین بوده است.

سلیمی، ملّی گلد را مهمترین استارتاپ راه‌اندازی شده توسط شرکت یارا تجارت الکترونیک بنیان معرفی کرد و گفت: ملّی گلد تلاش کرده با رویکردی فناورانه، بازار سنتی را با نیاز روز ایران و جهان، یعنی دسترسی راحت و دیجیتال سازی اقتصاد، همسو کند.

مدیر عامل ملّی گلد در خصوص ساز و کار این پلتفرم اظهار کرد: بازار طلا با وجود پیشینه ۷ هزار ساله، همچنان سنتی مانده است و می‌دانیم که هر چیزی به صورت انفرادی و سنتی پیش برود، امکان شفافیت در آن سخت تر است؛ بنابراین نیاز به سامانه‌ای برای مبادلات طلا حس می‌شد که مهمترین نقش آن، ایجاد شفافیت است.

*شفاف سازی؛ بزرگترین رسالت

وی در این ارتباط توضیح داد: زمانی که کسب و کاری به صورت برخط ارائه شده و در دسترس همه مردم، چه برای استفاده و چه برای نظارت، قرار می‌گیرد، امکان مقایسه، شفاف سازی و آگاه سازی در آن خیلی بیشتر از این است که آن کسب و کار، امکان مقایسه و آگاه سازی را فقط برای بخشی از مشتریان که به صورت فیزیکی و حضوری آن را می‌بینند، فراهم کند؛ بنابراین بزرگترین رسالت سامانه‌های مبادلات طلا، همین شفاف سازی است.

سلیمی افزود: وجود این سامانه‌ها، در نهایت به نفع مشتری تمام می‌شود، چون وقتی امکان مقایسه وجود داشته باشد، قاعدتا امکان رقابت هم بیشتر می‌شود که رقابت هم در نهایت به نفع کاربر است؛ چون حق انتخاب‌های بیشتری ایجاد می‌کند و به کاهش قیمت تمام شده محصول برای او منجر می‌شود.

مدیرعامل ملی گلد در ادامه از گامی فراتر از آنچه اشاره شد سخن گفت و عنوان کرد: با وجود اینکه از سال ۱۳۹۹ مجوز فروش طلا به صورت آنلاین توسط درگاه ملی مجوزها و اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی صادر می‌شود، اما حضور پررنگ این سامانه‌ها از جمله ملّی گلد و سایر سامانه‌هایی که در این حوزه کار می‌کنند، از سال ۱۴۰۳ آغاز شد که علت آن هم افزایش قیمت جهانی طلا بود.

وی گفت: در ملّی گلد علاوه بر اینکه تمام زیرساخت‌ها را برای برقراری شرط لازم ایجاد کردیم، به سراغ شروط کافی هم رفتیم؛ ما در ۱۱ استان جدید ورود کرده‌ایم و ملّی گلد در حال حاضر بیشترین گستره خدمات را دارد.

سلیمی ادامه داد: با وجود اینکه تحویل فیزیکی فرآیند بسیار پیچیده و حساسی است، ما زیرساختی را فراهم کردیم که بتوانیم در این ۱۱ استان جدید، کالا را به دست خریدار برسانیم.همچنین برنامه ما تا ابتدای سال آینده، حضور در تمامی مراکز استان‌های کشور است.

مدیرعامل ملّی گلد در ادامه با بیان اینکه راه‌اندازی کارخانه ضرب شمش نیز در دستور کار شرکت متبوع قرار دارد، گفت: این کارخانه تحت عنوان ضرابخانه فعالیت خواهد کرد و همچنین برنامه داریم از آزمایشگاه‌ها و شمش‌های اختصاصی ملّی گلد هم رونمایی کنیم.

وی اضافه کرد: تلاشمان بر این است که مسئولیت کالا را حتی بعد از اینکه مشتری آن را خرید و تحویل گرفت، تا سالها بر عهده داشته باشیم؛ بسته بندی‌های امنیتی تولید کرده‌ایم و شمش‌ها بلافاصله پس از ضرب، در این بسته بندی‌ها قرار بگیرند و اگر به هر طریقی باز شوند، این برای کارشناسان ما کاملا مشهود خواهد بود.

کارشناس ارشد اقتصاد دیجیتال تاکید کرد: در حوزه طلا، چون شفاف سازی و امکان مقایسه وجود دارد، تمام تلاشمان را  می‌کنیم که هیچ نقطه ابهامی را باقی نگذاریم.

سلیمی با بیان اینکه ترجیح ملّی گلد بر تولید شمش به صورت اختصاصی با همین برند در شهر شیراز است، گفت: اگر تولید کننده باشیم، می‌توانیم قیمت تمام شده محصول را ارزان تر به دست کاربر برسانیم و هدفمان این است که به صورت مداوم، گستره خدمات را بیشتر کنیم، کیفیت خدمات را افزایش دهیم ولی قیمت تمام شده محصول را همچنان پایین نگه داریم.

مدیرعامل ملّی گلد در ادامه از ورود نهادهای نظارتی برای ساماندهی و امنیت بیشتر در سامانه‌هایی مثل ملّی گلد، به نیکی یاد کرد و گفت: کمیته‌ای در مرکز تتا (مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت) تشکیل شد که شامل چند بخش بود؛ از جمله دادستانی، پلیس امنیت اقتصادی، پلیس فتا، پلیس اماکن، پلیس آگاهی، اتاق اصناف، کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف، نماینده اتحادیه کشوری کسب وکار مجازی و رئیس مرکز تتا.

این کمیته تلاش بر منظم سازی این بازار داشتند که هنوز هم این ادامه دارد؛ اتفاق بسیار خوبی که کاملا جزء به جزء کسب و کارها را در بر می‌گیرد و ما هم راضی هستیم، چون باعث می‌شود که هر کس می‌خواهد به این عرصه ورود کند، از همان ابتدا قانونمند وارد شود.

سلیمی افزود: نظارت دیگری هم توسط پلیس فتا صورت گرفت که در کلاس جهانی استانداردها را بررسی کرد و این پلتفرم خوشبختانه امتیاز بسیار بالایی در این نظارت کسب کرد؛ بنابراین وقتی می‌گوییم پیشرفته ترین زیرساخت در حوزه مبادلات هستیم، به اتکا همین مسائل است.

او گفت: همواره تلاش کرده‌ایم توجه ویژه‌ای به امنیت، امکانات، زیرساخت و تکنولوژی به روز داشته باشیم.

مؤسس پیشخوان ملی با بیان اینکه این برند هم‌اکنون ۵۰۰ هزار کاربر فعال را پشتیبانی می‌‌کند، گفت: بیشترین رشد مربوط به ۳ ماه گذشته است و با حضور بیشتر در بازار، رونمایی از شعبه‌های جدید، افزایش ظرفیت‌ها و نظارت‌ها، مشغول پشتیبانی بیش از ۵۰۰ هزار کاربر هستیم.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true