×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳  
true
true
 افزایش بودجه‌ای که ۹۰ درصد آن قرار است از جیب مردم باشد، توجیه ندارد

افزایش بودجه‌ای که ۹۰ درصد آن قرار است از جیب مردم باشد، توجیه ندارد، به گزارش جلال‌الدین عرفانی خبرنگار فارس اگاه، افزایش بودجه در شرایطی که ۹۰ درصد آن را قرار است مردم پرداخت بکنند هیچ توجیهی ندارد.

این موضوعی بود که عضو شورای شهر شیراز در نطق پیش از دستور خود در جلسه صحن علنی این هفته شورا بر آن تاکید کرد و با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورا گفت: افزایش بودجه در شرایطی که ۹۰ درصد آن را قرار است مردم پرداخت بکنند هیچ توجیهی ندارد، به ویژه در شرایط سخت اقتصادی کنونی و با توجه به اینکه ۸۰ درصد این بودجه صرف مسائل عمرانی می‌شود.

غلامحسن اسکندری افزود: به نظر می‌رسد که تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار و از طرف دیگر حذف پروژه‌های غیر اولویت‌دار و عدم شروع پروژه‌های جدید که می‌تواند باعث فشار بیشتر به مردم بشود باید درنظر گرفت چرا که به هر حال این‌ها قرار است برای این پروژه‌ها تامین بودجه شوند. این یکی از راهکارهایی است که با اجرای آن ضمن اینکه مسائل و دغدغه‌های مهم شهر را پیاده و مدیریت می‌کنیم، از آن طرف فشار اقتصادی کمتری به مردم وارد خواهیم کرد. در این بین به نظر می‌رسد یکی از مواردی که باید در تصویب بودجه ۱۴۰۴ به جد توسط اعضای شورا مد نظر قرار گیرد جلوگیری از تصویب بودجه‌ای است که هزینه‌های سرسام‌آور برای مردم تحمیل می‌کند و این قطعاً متناسب با شرایط فعلی و متناسب با حکمت مدیریتی نیست.

عضو شورای شهر شیراز در خصوص مباحث مطرح شده از جانب عده‌ای با عنوان مدافعان محیط زیست در خصوص برخی پروژه‌های شهرداری از جمله تله‌کابین و آکواریوم گفت: ما افرادی را داریم در شهر شیراز که خوشبختانه رسالت اجتماعی خودشان را پیدا کردند و فعالیت می‌کنند و امیدواریم که روز به روز بر تعداد این‌ها بیشتر بشود در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و همچنین زیست‌محیطی فعالیت می‌کنند.

اسکندری گفت: اما اگر قرار باشد کشور با مدیریت مردم اداره بشود قطعاً احترام گذاشتن به دغدغه‌های مردم و سمن‌هایی که فعال هستند خود یکی از نشانه‌های این احترام‌گذاری است. به همین نسبت در سطح شیراز فعالینی داریم که دوستدار محیط زیستند، پیگیرند و دغدغه دارند.

عضو شورای شهر شیراز گفت: برخی از آن‌ها جان خودشان را کف دست گرفته‌اند برای حفاظت از محیط زیست شهر که همیشه محل حسرت بزرگان و مستشرقین و افراد داخلی بوده است، به مسائلی مثل سد تنگ سرخ، مثل تونل ملل و مثل تله‌کابین دراک ورود کرده و این پروژه ها را مورد سوال قرار داده‌اند و آیا واقعاً باید از این دغدغه‌ها عبور کرد؟

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد با کمک خود سمن‌های زیست محیطی، سازمان نظام مهندسی، اداره کل محیط زیست و اداره کل منابع طبیعی استان و شهر و اداراتشان در شهر شیراز می‌توانیم یک پیوست زیست‌محیطی را طراحی بکنیم تا روشن بشود که چه شاخصه‌هایی باعث می‌شود که پروژه‌هایی که دارد در شهرداری یا غیر شهرداری پیاده می‌شود، نگرانی‌های زیست‌محیطی ایجاد کنند یا نکنند.

عضو شورای شهر شیراز گفت: مسئله دیگر که باز به بحث بودجه برمی‌گردد این است که تلاش‌های بسیار ارزشمندی برای تدوین و تصویب سند الزامات و اقتضائات سومین حرم اهل‌بیت (ع) شد و بارها توسط مسئولین در شورا و شهرداری اعلام شد که این سند الان مصوب شده و قابل استفاده است.

اسکندری گفت: اما اگر قرار باشد که این سند در آینده به سرنوشت مصوبات قبلی شورا دچار نشود مثل پیوست‌نگاری فرهنگی، مثل آن مصوبه شورا در مورد محلات مسجد محور لازم است که قبل از اینکه بودجه به شورا تحویل داده شود، برش‌های فرهنگی، شهرسازی، عمرانی، سرمایه‌گذاری و خدمات شهری متناسب با این سند الزامات و اقتضائات سومین حرم اهل‌بیت(ع) دیده بشود و همراه با این الزامات و این اقتضائات بودجه بسته بشود و به شورا تحویل داده شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true