×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳  
true
true
رویکرد شورای ششم بر مبنای محرومیت زدایی بنا شده است

رویکرد شورای ششم بر مبنای محرومیت زدایی بنا شده است، به گزارش جلال الدین عرفانی خبرنگار فارس اگاه، در حوزه محرومیت زدایی، به هم افزایی و همفکری اصحاب رسانه نیازمندیم.

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز، در ادامه سلسله نشست های روایت امید، با حضور در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، با تاکید بر گسترش زیرساخت های شهری در مناطق کم برخوردار با نگاه عدالت محور، گفت: تفکر دینی و نگاه به ارزش های معنوی، باید در جامعه مدیران شهری تقویت شود.

سیده مریم حسینی، افزود: خبرنگاران، داعیه داران محرومیت زدایی هستند و برای اطلاع رسانی از خدمات انجام شده در حوزه محرومیت زدایی، به هم افزایی و همفکری اصحاب رسانه نیازمندیم.

وی، تصریح کرد: پیامبر اکرم( ص) هم نگاه ویژه ای به محرومیت زدایی داشته است، بنیان انقلاب اسلامی، بر مبنای محرومیت زدایی بنا شده و امام راحل، از همان ابتدای کار با تاسیس جهاد سازندگی بر این امر، تاکید ویژه داشته اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز، با یادآوری این موضوع که فعالیت خود را در آموزش و پرورش از محروم ترین نقاط جغرافیای استان آغاز کرده، اظهار داشت: از ابتدای شروع به کار در شورای ششم،  هم نگاه ویژه ای به محلات محروم و کم برخوردار داشته ام.

وی، با انتقاد نسبت به دستگاه هایی که برای خدمت به شهروندان سومین حرم اهل بیت(ع) به میدان عمل نمی آیند، نیز اظهار داشت: در کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز، موفق به انجام اقدامات شایان توجهی در حوزه عدالت، توزیع امکانات و خدمات شدیم و برای غلبه بر چالش های موجود، به هم افزایی سایر دستگاه های خدمات رسان با شهرداری نیازمندیم.

نائب رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز، در ادامه تصریح کرد: تمامی کارهایی که در کشور انجام می شود، باید به منظور رسیدگی به فقرا و نیازمندان باشد و بتواند رونق و رفاه را با نگاهی عدالت محور در میان تمامی اقشار جامعه ایجاد کند.

وی، با اشاره به این موضوع که ساز و کار پرهیز از موازی کاری در کمیته محرومیت زدایی، اندیشیده شده است، بیان داشت: در پهنه کلانشهر شیراز، مناطق زیادی وجود دارند که از قطار توسعه بازماندند و به همین دلیل، اصلی ترین رویکرد شورای ششم بر مبنای محرومیت زدایی بنا شده است.

حسینی، ادامه داد: بحران ها و چالش های محلات کم برخوردار، ریشه در کمبودهایی دارد که در حوزه توزیع نامتوازن امکانات و خدمات شهری وجود دارد.

عضو شورای شهر شیراز، گفت: محرومیت، زمینه ساز ایجاد پدیدهای ناخوشایندی در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و غیره است که در نهایت، به یک معضل حاد سیاسی و عقیدتی می انجامد.

حسینی، با تقدیر از نگاه مثبت شهردار کلانشهر شیراز در حوزه محرومیت زدایی، تصریح کرد: کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز، در گام اول، تمرکز ویژه ای بر شناسایی چالش های محلات کم برخوردار داشت و بر پایه آنها، اقدام به تعریف پروژه ها در حوزه های مختلف با اولویت گسترش زیرساخت های شهری کرد.

سخنگوی شورای شهر شیراز، با اشاره به تصویب سند جامع محرومیت زدایی به عنوان گامی مهم در حوزه توزیع عدالت محور خدمات و امکانات شهری، اظهار داشت: بر پایه این سند، مدیریت شهری توانست، گام های موثرتری در حوزه های تخلفات حریم شهر، گسترش گرمخانه ها، پیگیری تغییر کاربری اراضی، سیاست های جوانی جمعیت، تخصیص بودجه و مواردی از این دست، داشته باشد.

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز، در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به این موضوع که سه درصد از بودجه عمرانی به محرومیت زدایی اختصاص یافته، عنوان کرد: تشکیل دولت محله با محوریت مردم، از اقدامات راهگشا برای غلبه بر چالش های شهری است.

حسینی، افزود: از نظرات شهرداران اسبق، کارشناسان، یاوران شورا و شهروندان، برای شناسایی و کاستی های امکانات زیربنایی محلات، بهره گرفته شد و بر مبنای آن، آسفالت معابر و زیرسازی، ایجاد ایستگاه اتوبوس، محل جمع آوری پسماند، ایجاد سرویس بهداشتی، جمع آوری آب های سطحی، مناسب سازی فضاهای شهری برای توانخواهان، احداث مراکز درمانی و سایر موارد زیربنایی، در دستور کار قرار گرفت.

وی، با اشاره به اقداماتی که در حوزه های افزایش امنیت کلانشهر شیراز، در دستور کار کمیته محرومیت زدایی قرار گرفته، تصریح کرد: با انجام اقداماتی نظیر خط کشی مسیر عابر پیاده، افزایش ایستگاه ها و شیرهای آتش نشانی، تملک و بهسازی فضاهای نا امن شهری، ساماندهی پیاده روها، خروج زندان از محدوده شهر، گسترش زیرساخت های انتظامی و پایگاه های مقاومت بسیچ، جمع آوری بزهکاران اجتماعی و ساماندهی کودکان کار، به دنبال افزایش امنیت در سطح شهر هستیم.

حسینی، گفت: افزایش علاقه شهروندان به محیط پیرامون، یکی از راهکارهای ارتقای مشارکت های شهروندی است، به گونه ای که به عنوان مثال، امروز در بافت قدیم پودونک، شاهد یکی از اقدامات فاخر در این حوزه هستیم که به همت شهرداری منطقه ۱۱ انجام شده است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز، ادامه داد: در ابتدای فعالیت این کمیته محرومیت زدایی، ۱۰ محله در دستور کار کمیته قرار گرفت و سپس شمار آنها به ۳۶ محله هدف و در نهایت تعداد آنها ۴۰ محله افزایش یافت و پروژه های عمرانی ویژه ای، برای هر یک از آنها، در نظر گرفته شد.

وی، با تاکید بر این موضوع که با الحاق روستاهای جدید به حریم شیراز، بر مشکلات این کلانشهر می افزاید، تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات ما در این دوره از شورا، جلوگیری از الحاق ۱۳ روستای دیگر به شهر بود، چرا که در گذشته نیز چندین روستا به شهر الحاق شد، بدون اینکه دستگاههای اجرایی متولی، خدمات مناسب به آنها ارایه داده باشند و شهرداری، مجبور شد کم کاری آنها را تا حال حاضر نیز جبران کند، بدون آنکه عوارضی هم دریافت کند و البته  اگر این روستاها نیز به شهر ملحق شوند، در واقع مانند این است که چند محله محروم دیگر را نیز به شهر، اضافه کنیم

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true