
میمند نماینده ذوق ایرانی است، به گزارش عباس امیری خبرنگار فارس اگاه، سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: مردم میمند نماینده ذوق ایرانی هستند و فهم گل و گلاب مقام مهمی است که اهالی میمند در این زمینه پیشگام هستند.
مهدی پارسایی در دیدار شهردار، رئیس و اعضای شورای شهر میمند و دبیر جشنواره گل و گلاب میمند، با بیان این که میمند و هنرهای موجود در آن از نظرها دور بوده است، اظهار کرد: برگزاری جشنواره گل و گلاب برای معرفی ظرفیتهای میمند، مفید است و برای حمایت از این جشنواره، همه دستگاههای مسئول را به همکاری و مشارکت دعوت خواهیم کرد.
وی به دعوت از شخصیتهای موثر ملی و استانی برای حضور در جشنواره گل و گلاب میمند اشاره کرد و با تاکید بر برنامهریزی برای پوشش رسانهای مطلوب و گسترده این رویداد، گفت: طراحی پیوستهای فرهنگی جشنواره میمند اهمیت بسزایی دارد و باید در طول سال جاری به تناوب شاهد اجرای برنامههای مرتبط با این جشنواره و معرفی هرچه بیشتر ظرفیتهای مختلف میمند در سطح کشور باشیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس ادامه داد: برندینگ شهری میمند موضوع مهمی است که برای این منظور، حمایتهایی را صورت خواهیم داد و با همکاری شهرداری میمند و ظرفیتهای محلی و بهرهگیری از توان مجموعههای تخصصی و حرفهای ملی، قدمهایی برداشته خواهد شد.
پارسایی به آثاری همچون حمام میمند و کتیبه ورودی مسجد جامع میمند، تصریح کرد: میمند دارای بعضی ظرفیتهای بینظیر در زمینه میراث فرهنگی است که باید به خوبی شناسانده شده و مورد بهرهبرداری قرار گیرند.
وی صنعت شیشهگری سنتی میمند را دارای ارزش بسیار بالایی دانست و با تاکید بر لزوم حمایت و فعالسازی این صنعت، افزود: باید از همه ظرفیتهای دولتی، نیمهدولتی و خصوصی و با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای محلی، این صنعت جذاب و ریشهدار را حفظ و تقویت کنیم.
در این دیدار رئیس شورای شهر میمند نیز ضمن ارائه گزارشی از برگزاری جشنوارههای گل و گلاب میمند در سالهای گذشته گفت: این جشنواره از سال ۷۸ با هدف ایجاد شور و نشاط در شهر میمند برگزار میشود و برنامههای مناسبی نیز در همین راستا برنامهریزی و اجرا می گردد.
بهنام صیادنژاد افزود: با پیگیریهای شورای اسلامی شهر میمند و همراهی مسئولین استانی هشتم اردیبهشت به عنوان روز ملی میمند در تقویم ملی ثبت شد.
صیادنژاد ادامه داد: هفته گرامیداشت میمند، برنامهریزی شده و از ۶ تا ۱۲ اردیبهشت برنامههای متنوعی در این شهر برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: با توجه به این که میمند به عنوان شهر ملی شیشهگری انتخاب شده است، بازدید مسافران و گردشگران از کارگاههای فعال شیشهگری و مراکز گلابگیری در روز میمند برنامهریزی شده است.
صیادنژاد گفت: با توجه به شعار امسال تلاش بر این است تا با معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاری در شهر میمند، سرمایهگذاران و مردم را به سرمایهگذاری در بخش صنعت گلاب و گلابگیری و همچنین گردشگری تشویق کنیم.
وی بیان کرد: سال گذشته مسابقه عکاسی از گل میمند برگزار شد و برگزیدگان انتخاب شدند اما به دلایلی آیین تجلیل از برگزیدگان برگزار نشد که امسال نمایشگاه عکسهای منتخب و آیین تجلیل از برگزیدگان دوره قبل نیز به برنامهها اضافه خواهد شد.
شهردار میمند نیز در این دیدار گزارشی از پیشینه جشنواره گل و گلاب این شهر و اقدامات صورت گرفته و برنامههای مدنظر به منظور برگزاری این جشنواره در هشتم اردیبهشت ماه سالجاری بیان کرد.
فرهاد محمد رضازاده، گفت: بزرگترین فستیوال طبیعی گردشگری اردیبهشت در میمند برگزار می شود.
محمدرضازاده افزود: در همه شهرهای کشور روز ملی در بازه زمانی یک روزه الی یک هفته برگزار می شود اما در میمند این اتفاق بیش از یک ماه به طول می انجامد و این شهر از سراسر نقاط کشور گردشگر و علاقه مند به گل و گلاب می پذیرد.
دبیر برگزاری جشنواره گل و گلاب میمند نیز در این دیدار از آغاز ورود علاقه مندان به گل و گلاب به شهر میمند خبر داد و گفت: با توجه به استقبال چشمگیر هموطنان از این جشنواره، همه ساله از ۲۰ فروردین تا آخر اردیبهشت میمند پذیرای میهمانان و گردشگران است.
علی پورمیرزا به برنامهریزیهای متنوع برای بزرگداشت هفته میمند در شورای شهر، شهرداری و اتحادیه گلابگیران شهر میمند اشاره کرد و افزود: امسال تمام تلاشها در این جهت است که برنامههای این رویداد نسبت به سالهای گذشته متفاوتتر و چشمگیرتر باشد.
پورمیرزا در پایان ضمن دعوت از همه هموطنان برای حضور در این رویداد گفت: تمامی باغها و شرکتهای عرقیاتگیر و چندین بومگردی در سطح شهر میمند آماده پذیرش میهمانان است.