×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

خبر فوری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴  
true
true
 پایان خیابان نشینی های ناخوشایند در شیراز 

پایان خیابان نشینی های ناخوشایند در شیراز ، به گزارش عباس امیری خبرنگار فارس اگاه، اقامتگاه های مرکزی سعدی در مجاورت بیمارستان شهید فقیهی و اقامتگاه ناهید در چهارراه حافظیه شیراز با حضور اعضای هیئت مدیره مجمع عالی خیرین تأمین سلامت فارس به بهره‌برداری رسید.

مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس در مراسم افتتاح این دو اقامتگاه گفت: با وجود تأخیرات متعدد و محدودیت‌های مالی، این مجموعه با حمایت خیرین و پشتکار آن‌ها به بهره‌برداری رسید. این اقامتگاه، پس از ۱۰ سال تلاش، امروز با هدف خدمت‌رسانی به همراهان بیماران و حفظ کرامت آن‌ها افتتاح شد.

علی‌اکبر رامجردی افزود: اقامتگاه سعدی با کیفیت هتل چهارستاره، شامل سوئیت‌ها، سالن‌های تفکیک‌شده، سالن پذیرایی، حمام، نمازخانه و لاندری است. طبقه منفی دو به خدمات عمومی اختصاص دارد و طراحی آن با تأکید بر حفظ احترام و شان مهمان‌نوازی شیراز انجام شده است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ ناهید نیز با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ نفر برای اقامت طولانی‌مدت بیماران و همراهان از مناطق دوردست در نظر گرفته شده است.

رامجردی با بیان اینکه خیرین نقش کلیدی در ساخت این اقامتگاه داشتند، خاطرنشان کرد:مرحومه ناهید پوراکبر از سال ۸۴ با اهدای درآمد مازاد مغازه لوازم یدکی خود در خیابان سعدی، هزینه دو طبقه را تأمین کرد. پس از درگذشت وی، خانواده‌اش با اهدای ۵۰ میلیون تومان و سپس یک ساختمان ۶ واحدی در چهارراه حافظیه، این مسیر را ادامه دادند. مهندس چهره‌عالم نیز با کمک‌های فکری، نظارتی و تأمین هزینه دو طبقه دیگر، نقش مهمی ایفا کرد. خیرین دیگری مانند آقای هاشمی و آقای تعصب نیز در این پروژه مشارکت داشتند.

مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس یادآور شد: ۸۰ درصد پروژه با اعتبارات خیرین پیش رفت و شورای شهر شیراز با کمک ۱۵ میلیارد تومانی، بخش عمده آن برای خرید تجهیزات سرمایش و چیلر، به تکمیل پروژه کمک کرد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه با چالش‌های متعددی مواجه بود. ساخت اقامتگاه بدون پرداخت هزینه به شهرداری و بدون پروانه اولیه آغاز شد، اما با نظارت دفتر فنی و مهندسی دانشگاه علوم پزشکی و کیفیت بالا به پایان رسید. ادارات برق، آب و گاز با ارائه انشعابات همکاری کردند و شورای شهر قول مساعدت برای صدور پروانه و پایان کار داده است. زمین اقامتگاه توسط دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان نمازی تأمین شد و یک طبقه اضافی برای مهدکودک و فضای اداری به این نهاد اختصاص یافت.

رامجردی اظهار داشت: خیرین سلامت در استان فارس تاکنون ۲۰ اقامتگاه همراه بیمار بنا نموده اند که با اسکان بیش از ۳۰۰ نفر هزار نفر شب همراه بیمار، کمک شایانی به رفع دغدغه ی خانواده بیماران نموده است. با افتتاح مجتمع اقامتگاهی مرکزی  سعدی و اقامتگاه ناهید ظرفیت اسکان اقامتگاهای استان فارس به ۳۵۰ نفر شامل اسکان عمومی ، سوئیت و آپارتمان  ارتقا خواهد یافت.

مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس تصریح کرد: مدیریت این مجموعه‌ها به‌صورت هیئت‌امنایی و با نظارت مجمع خیرین تأمین سلامت انجام می‌شود تا خدمات با تکریم و همدلی ارائه شود. هزینه‌های اقامت به حداقل کاهش یافته و در صورت نیاز، با شناسایی مددکاری، به‌صورت محدود دریافت می‌شود.

*افتتاح اقامتگاه همراهان بیماران در شیراز؛ ثمره خیراندیشی مجمع تأمین سلامت

رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تأمین سلامت فارس نیز در این مراسم این پروژه را نتیجه بیش از دو دهه تلاش خیرین و گامی بزرگ در خدمت به سلامت جامعه دانست.

آیت‌ا… سید علی اصغر دستغیب، ادامه داد: کار خیر فطرت‌پسند است و حتی افرادی بدون پیشینه خیر را به مشارکت ترغیب می‌کند. مجمع خیرین تأمین سلامت فارس با ۲۰ سال تلاش، بیشترین تعداد اقامتگاه‌های همراهان بیمار را در کشور ایجاد کرده است.

* افتتاح اقامتگاه همراهان بیماران در شیراز؛ گامی بزرگ در حفظ کرامت انسانی

نایب‌رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تأمین سلامت فارس نیز در این مراسم، این پروژه را گامی ارزشمند برای حفظ آبروی شیراز به‌عنوان قطب پزشکی کشور توصیف کرد.

محمد هادی ایمانیه، اظهار داشت: در بازدید از بزرگ‌ترین بیمارستان اروپا، هیچ ملاقاتی دیده نشد و بیماران تنها بودند، اما در شیراز، همراهان بیماران حتی در چمن‌های بیمارستان‌ها غذا می‌خورند و شب را سپری می‌کنند. این نشان‌دهنده عاطفه بالای مردم است، اما نبود اقامتگاه مناسب، مشکل‌ساز بود.

نایب‌رئیس هیئت امنا با قدردانی از بیست سال تلاش مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، تأکید کرد: این مجمع با مدیریت خیرخواهانه، بیشترین تعداد اقامتگاه‌های همراهان بیمار را در کشور ایجاد کرده است. این اقامتگاه‌ها نیاز بیماران و همراهان از سراسر کشور را که به شیراز مراجعه می‌کنند، برطرف می‌کند.

* گامی بزرگ در راستای ارتقای جایگاه فرهنگی و اجتماعی شیراز

شهردار شیراز نیز در این مراسم از تلاش‌های بی وقفه خیرین در اجرای پروژه‌های خیریه و خدمات‌رسانی به شهروندان و گردشگران قدردانی کرد و این اقدامات را گامی بزرگ در راستای ارتقای جایگاه فرهنگی و اجتماعی شیراز دانست.

محمد حسن اسدی افزود: زیبنده شهر شیراز، به عنوان قطب تاریخی، گردشگری ، فرهنگی و پزشکی، نیست که شاهد برپایی چادر در معابر عمومی باشد و این پروژه‌ها به بهبود چهره شهر کمک خواهد کرد.

اسدی برای سازماندهی مؤثر پروژه، آمادگی شهرداری را برای همراهی در کارهای خیریه اعلام کرد و برای خیرین آرزوی توفیق کرد.

* خیرین، ستون‌های ماندگار سلامت جامعه هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این مراسم، خیرین را ستون‌های اصلی پیشرفت بهداشت و درمان استان فارس دانست و از تلاش‌های آنان قدردانی کرد.

سید بصیر هاشمی با اشاره به افتتاح اقامتگاه‌های جدید برای همراهان بیماران، این اقدام را گاهی مهم‌تر از ساخت بیمارستان‌ها توصیف کرد و افزود: ظرفیت اقامتگاه‌ها در شیراز به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته و سیستم مناسبی برای خدمت‌رسانی به همراهان بیماران ایجاد شده است.

اقامتگاه سعدی، ساختمانی ۹ طبقه در مجاورت به بیمارستان شهید فقیهی با ظرفیت ۱۷۰ نفر، برای اسکان همراهان بیماران، به‌ویژه بیماران غیربستری، طراحی شده است. این مجموعه با کیفیت هتل چهارستاره، شامل سوئیت‌ها، سالن‌های تفکیک‌شده، سالن پذیرایی، حمام، نمازخانه و لاندری است و تأثیر بسزایی در رفع سرگردانی همراهان دارد.

اقامتگاه ناهید نیز در چهارراه حافظیه، با ۶ واحد آپارتمانی و ظرفیت ۳۰ نفر، به بیمارانی که نیاز به شرایط ایزوله‌تر دارند، خدمات ارائه می‌دهد. با افتتاح این دو اقامتگاه، تعداد مراکز اقامتی همراه بیمار در فارس به ۲۰ مرکز رسید و ظرفیت اسکان از ۵۵۰ نفر به ۳۵۰ نفر در شبانه‌روز ارتقا یافت. تاکنون، این اقامتگاه‌ها میزبان بیش از ۳۰۰ هزار نفر-شب بوده‌اند.

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true