
کمپ ترک اعتیاد بانوان در شیراز با ۲۵۰ زن وضعیت خوبی ندارد، به گزارش جلالالدین عرفانی خبرنگار فارس اگاه، رئیس کمیته محرومیتزدایی و ناظر شورای شهر در منطقه ۹ شهرداری شیراز نیز گفت: محصول محرومیتزدایی باید برای همه ملموس باشد و حس شود. مهمترین کار این است که مدیریت شهری این موضوع را درک کرده و به این باور برسد که برای رفع این مشکلات باید اقدام کند. امروز حتی مدیریت ارشد استان نیز به این نتیجه رسیده و در این راستا همکاری میکند و بر آن تأکید دارد.
سیده مریم حسینی خطاب به خبرنگاران حاضر در جلسه شهردار منطقه ۹ شیراز گفت: شما باید روایتگر امید باشید. وضعیت کشور را کنار بگذاریم، در شهر خودمان شرایط خوبی نداریم. گاهی در مدارس خیرساز، مدیران میگویند که حتی برخی بچهها یک صبحانه ساده میخواهند و از ضعف جسمانی رنج میبرند. همچنین شاهد بلوغ زودرس دختران و گسترش اعتیاد هستیم و ما امروز به دنبال رفع این آسیبهای اجتماعی هستیم.
وی افزود: امروز دیگر مراجعهکنندگان به ما در مدیریت شهری فقط از تخفیف عوارض ساختوساز نمیخواهند، نیازها تغییر کرده است. بیشتر مردم به دنبال کمک برای ودیعه منزل و کمکهای بلاعوض هستند. امروز زنان و دختران بسیاری در خرابهها زندگی میکنند.
حسینی با اشاره به بازدید هفته گذشته خود از کمپ ترک اعتیاد بانوان گفت: در این کمپ، ۲۵۰ زن حضور دارند که وضعیت خوبی ندارند. شما خبرنگاران باید پیشقدم شوید تا زخمهای این شهر التیام یابد. منتظر خبر ما نباشید، کمک کنید تا این محرومیتها کاهش یابد.
عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: ما محرومیتزدایی را با آسفالتکاری کوچهپسکوچههایی که سالها پیش باید انجام میشد، ولی انجام نشده بود، آغاز کردیم. اما امروز با رفع بسیاری از مشکلات، نوع محرومیتزدایی تغییر کرده است.
حسینی در پایان گفت: البته برخی مشکلات به دلیل هماهنگیهای دروندستگاهی باقی مانده که نیازمند عزم همگانی است. به عنوان مثال، ما یک و نیم سال تلاش کردیم تا مشکل انشعاب گاز در گویم که یکی از موانع اصلی ساماندهی این محل بود، حل شود. این انشعاب مربوط به ۶۰ سال پیش بود و اکنون شاهدیم که این مشکل تا یک ماه دیگر حل خواهد شد. پس از آن، کار شهرداری برای بازآفرینی گویم آغاز خواهد شد و خدمات خوبی در آنجا ارائه میشود. کارهایی که پیش از این در تاریکی انجام میشد، اکنون با ریلگذاری درست در حال پیشرفت است.