true
هشدار رئیس جمهور رئیسی به طالبان درباره ی پرداخت حق آبه ی ایران؛ پاسخِ نامناسبی از سوی این گروه در پی داشت…
در این شرایط این پرسش مطرح است که گزینه های ایران در برابرِ جنگِ آب “طالب” ها چیست!؟
مجید معتمدی _ روزنامه نگار
به گزارش فارس اگاه به نقل از پایگاه خبری “اقتصاد سالم”، به فکت های زیر توجه بفرمایید:
۱_ اقتصادِ افغانستان تا حد زیادی وابسته به ایران است.
۲_ سوختِ مصرفی در افغانستان تا حد زیادی از ایران تامین می شود.
۳_ بخشی از این سوخت به صورت رسمی به افغانستان صادر و بخشی نیز به این کشور قاچاق می شود.
۴_ گذشته از قاچاق، بخشی از کالاهای مصرفی افغانستان از جمله مواد غذایی این کشور نیز از ایران تامین می شود.
در پاسخ به هشدار رئیس جمهور رئیسی، طالبان این ویدئوی تمسخرآمیز را منتشر کرد / “طالبان از بشکههای زرد برای حملات انتحاری و انفجاری خود استفاده میکردند”
۵_ حدود ۱۰ میلیون مهاجر افغان در ایران حضور دارند که سالهاستِ میهمانِ ایرانیان هستند.
۶_ اگر طالبان آب بستن بر مردمِ ایران را ادامه دهد، همین مهاجرانِ افغانستانیِ مقیمِ ایران از جمله مهاجرانِ ساکن در شهرهای هم مَرز با افغانستان به ویژه ساکنانِ تشنه در سیستان و بلوچستانِ عزیز؛ اولین کسانی خواهند بود که به جنگِ آبِ گروه طالبان و تبعاتِ آن بر زندگی و مَعاش خود “اعتراض و اقدام” خواهند کرد…
۷_ گروه “طالبان” حدودِ ۲۰ سال پیش مولودِ ایدئولوژیِ عربستان سعودی، حمایت آمریکا و عملیاتِ اجراییِ سازمان اطلاعاتِ ارتش پاکستان (ISI) بود.
۱/۷_ اگرچه طالبانِ امروزی با طالبان ۲۰ سال پیش تفاوت های زیادی کرده است؛ اما همچنان با حمایتِ ۲ کشورِ “پاکستان و قطر” به حیاتِ خود ادامه می دهد.
۲/۷_ بنابراین اگر مصالح اقتضا کند، کشورهای حامیِ طالبان باید بینِ ایران و طالبان، یکی را انتخاب کنند.
۸_ فراموش نکنیم که بسیاری از افغانستانی های مقیمِ ایران؛ از ایدئولوژی و عملکردِ قرون وسطاییِ گروه طالبان متنفر هستند و هر وقت که فرصت یافته اند با برگزاری تجمع در شهرهای ایران، نفرت خود را از طالبان اعلام کرده اند.
۹_ اگرچه طالبان بخش های قابل توجهی از افغانستان را تسخیر کرده، اما همچنان جبهه مقاومت ملی به رهبری فرزند “احمد شاه مسعود” در شمال این کشور فعال است و بسیاری از متحدانِ ایران به ویژه مجاهدانی که با روسیه و آمریکا در این کشور جنگیده اند، در این جبهه و در داخل و خارج از افغانستان، حضور دارند.
۱۰_ فراموش نکنیم که فرمانده ی شهید آن دسته از برادران افغانستانی که از دستِ ایدئولوژیِ “وهابی_سلفی_تکفیریِ” طالبان و داعش به تنگ آمده بودند را در لشگر پرافتخار “فاطمیون” سازماندهی کرد و این لشگر همواره آماده دفاع از خود و برادران خود است.
۱۱_ نباید فراموش کرد که با زدن سد و آب بَند و منحرف کردنِ مسیر آب؛ تا قیامت نمی توان آب را از مسیرِ اصلی اش “منحرف” کرد زیر راه های زیادی برای “باز کردنِ” مسیرِ آب وجود دارد… به ویژه در آسمان ها!
true
true
https://farsagah.ir/?p=14164
true
true