جایگزینی قرآن در دروازه قرآن شیراز، به گزارش عباس امیری خبرنگار فارس اگاه، آیین معنوی جایگزینی قرآن در دروازه قرآن همزمان با روز شیراز و سالروز شهادت پیشوای شیعیان حضرت امام جعفر صادق «ع» با حضور مدیران شهری شیراز و جمعی از هنرمندان برگزار شد.
شهردار شیراز در این آیین گفت: دروازه قرآن از مکان هایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و رویکرد فرهنگی در این مکان باید تغییر پیدا کند.
محمد حسن اسدی، با اشاره به اینکه این مراسم برای اولین بار در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: در شهر شیراز امروز علاوه بر حرمهای مطهر که در صدر آن حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) قرار دارد، اماکن گردشگری همچون حافظیه، سعدیه، باغات و محلات بسیاری وجود دارد و یکی از نشانههای اصلی این شهر دروازه قرآن است.
اسدی با اشاره به حادثه سیل ۹۸ خاطر نشان کرد: با اعلام وقوع این اتفاق در کشور، این مکان محلی نام آشنا برای همگان بود و مسئولینی که وارد شهر میشوند علاقه بسیاری به بازدید از دروازه قرآن دارند.
وی تاکید کرد: دروازه قرآن از مکانهایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و بایستی رویکرد فرهنگی در این مکان تغییر پیدا کند.
شهردار شیراز تصریح کرد: مقرر شده است این مکان که قدمت هزار ساله دارد و در زمانی مسیر ورودی به شهر شیراز بوده است، با آزاد راهی که از سمت شمال غرب احداث میشود بنا است تا در ورودی شهر شیراز یک المان ایجاد شود و طی هشت ماه آینده که زیر گذر گویم افتتاح میشود یک المان مشابه دروازه قرآن نیز در این محور نصب شود تا نشان و نماد فاخری در خور شهر شیراز باشد.
*امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته میشود
در ادامه این مراسم همچنین محمد علی چوبینی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز اظهار کرد: برگزاری این آئین معنوی سنتی برای ما خواهد شد تا هر ساله به مناسبت گرامیداشت روز شیراز بتوانیم قرآن کریم را در دروازه قرآن تعویض کنیم.
وی ضمن قدردانی از مجموعه مدیریت شهری و به ویژه شهردار منطقه سه شیراز در آماده سازی و اجرای این برنامه، افزود: این اقدام کار مشارکتی از سوی سازمان فرهنگی شهرداری و شهرداری منطقه سه بوده است.
معاون فرهنگی شهردار شیراز تاکید کرد: دروازه قرآن بنای باشکوه است و امید است بتوانیم از این ظرفیت بیش از پیش استفاده کنیم.
چوبینی اضافه کرد: امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته میشود و شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) نماد و المان آن دروازه قرآن است که نشان میدهد مردم این شهر سدهها متدین و مسلمان هستند و زیر سایه قرآن قرار دارند.